2777
2789

با دستگاه رمز پویا فعال کردم یه پیام اومده کد فعالسازی فرستادی کدشم حروف خارجی طولانیه

ادامشم نوشته برای نصب برنامه این لینکو بزن

باید چیکارکنم بلد نیستم

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

چه بانکی؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق دارن روششون؟

فکرکنم اره 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
تجارت چجوریه

برای فعال‌سازی رمز پویا (یک‌بار مصرف) کارت بانک تجارت، می‌توانید از دو روش اصلی استفاده کنید: از طریق USSD با شماره‌گیری #88788 یا از طریق اپلیکیشن همراز. همچنین، می‌توانید از طریق خودپردازهای بانک تجارت و یا همراه بانک تجارت نیز اقدام به فعال‌سازی کنید. 
فعال‌سازی از طریق USSD:
  1. شماره‌گیری #88788.
  2. انتخاب گزینه مربوط به رمز پویا (معمولاً گزینه 3).
  3. وارد کردن رمز عبور دلخواه (۵ رقمی).
  4. ثبت نام در سامانه رمز پویا با وارد کردن شماره کارت. 
فعال‌سازی از طریق اپلیکیشن همراز:
  1. نصب اپلیکیشن همراز بانک تجارت.
  2. ثبت نام و فعال‌سازی کارت در اپلیکیشن همراز.
  3. دریافت رمز یک‌بار مصرف از طریق اپلیکیشن. 
نکات مهم:
  • رمز پویا برای هر تراکنش متفاوت و موقتی است. 
  • در صورت نیاز به رفع مسدودی رمز پویا، باید به شعبه بانک مراجعه کنید. 
  • برای امنیت بیشتر، توصیه می‌شود که رمز پویا را در اختیار دیگران قرار ندهید. 
  • در صورت عدم دریافت پیامک رمز پویا، از تطابق شماره تلفن ثبت شده در بانک با شماره تلفن همراه خود اطمینان حاصل کنید. 
برای فعال‌سازی رمز پویا (یک‌بار مصرف) کارت بانک تجارت، می‌توانید از دو روش اصلی استفاده کنید: از طری ...

پس حتما لینکی که فرستاده نوشته نصب کنید همین اپلیکیشن همرازه

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫