2777
2789
عنوان

من هیچی ندارم 😭

347 بازدید | 36 پست

من سینه ندارم اصلا چرا صاف 

حتی ذره ای برجستگی ندارم 

18سالم شده چرا اینطوریم 

دکترم نمیبرن به من یعنیی اینقد دقم میاد هیچ اهمنیتی نمیدن خودم که پول ندارم برم و بلدم نیستم نمیدونم باید چکار کنم 

دختر های کوچکتر از خودم رو میبینم دارن مثل همین دختردخالم  مادرم متوسطه خالمم متوسطه عمه ها مم خوبم 

پس چرا من اینطوریم  بخدا خیلی ناراحتم کم کم دارم نگران میشم با خودم میگم نکنه چیزی هست به من نگفتن نکنه ژن پسر قاطی دارم نکنه....  

بخدا خیلی ناراحتم همه ادما توجه میکنن و تعجب میکنن 😭😭😭 برای خودمم عجیبه 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هیچی هیچی؟ 

الان اغلب دلشون میخواد کم باشه

چون واقعا کم راحتتره 

روغن یا روش ماساژ وجود نداره که کمک کنه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یعنی هیچی هیچی؟ الان اغلب دلشون میخواد کم باشهچون واقعا کم راحتتره روغن یا روش ماساژ وجود نداره که ک ...

راحت تر میتونه فرار کنه آدم الان تو این وضع

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
راحت تر میتونه فرار کنه آدم الان تو این وضع

خدا لعنتت کنه 😂😂😭

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀