2777
2789
عنوان

خیانت بابام و رفتارششش😐

181 بازدید | 5 پست

کاش،انقدر درگیر گذشته نبودممم من نمیدونستم دلیل مشکلات روحی چندین ساله مامانم چیه تا چند وقت پیش که کلی قسمش دادم گفتم حالا که بحثتون جدی شده چی میشه بگی این حرفی که وسط دعوا بابام میگه خیلی چیزا رو نمیشه پیش بچه ها گفت چیه و شروع کرد توضیح دادن مامانم و جریان این بود که زن همکارش که خیلیم خوب بودیم با هم با بابام در ارتباط بودن و بابام برده بودش سرکار ولی مامانم هر چقدر میگفت منم بیام پیشت کار کنم بابام می‌گفته نه بابای من مشکل داشته خب هیچی ولی حتی گوشی مامانم دست بابام بوده سیم کارت رو عوض کرده زنه پیام میده میگه فلانی چرا نیستی شماره جدیدتو از گوشی دانیال*شوهرش*برداشتم یه روز بیایین اینجا ببینمت!!!

و مامانم ۱۰ ساله شرایط روحی خوبی نداره بابام که کلا الان ۳ ماهی میشه توی یک اتاق نمیخوابن اصلا حرف میزنه بابام توی خونه چند وقت پیش یکی از رفیقای بابام ۳۰۰ م پول بابامو خورد بابام ۳ ماه هی میگفت رفیقمه میده ولی ما پول نیاز داشتیم مامانم زنگ زد ب رفیق بابام و خیلی محترمانه گفت بی زحمت پول رو بده و بابام تا فهمید میدونید چه حرکتی زد؟ رفت به رفیقش گفت زن من مشکل اعصاب و روان داره حرکاتش دست خودش نیست

اصلااااا نمیتونم این موضوع رو فراموش کنم دوست دارم برم اون زنه رو پیدا کنم و یه بلایی سرش بیارم....

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
خب نقش زنه این وسط چیه؟من نفهمیدم این قسمت رو

زنی هست که بابام باهاش در ارتباط بوده رسما خیانت کردن

و مامانم اونجایی متوجه شده که عکس نود زنه توی گوشی بابام بوده با اینکه سابقه نداشته

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی هست که بابام باهاش در ارتباط بوده رسما خیانت کردنو مامانم اونجایی متوجه شده که عکس نود زنه توی گ ...

وای خدا به داد مامانت برسه ببین چه بهتر که جدا میخاین ه ار مریضی هم به مامانت انتقال میده

چرا مردم نمیفهمن 

اهاااااای ادما ..... دلیل اصلی خیانت اول پارتنرتونه 

زنه تا میفهمه شوهرش خیانت کرد میگه ... وای اون زنیکه هرزه رو برم فلانش کنم بلانش کنم 

عزیزم تا همسر شما نخ نده کسی سر نخو نمیگیره