کاش،انقدر درگیر گذشته نبودممم من نمیدونستم دلیل مشکلات روحی چندین ساله مامانم چیه تا چند وقت پیش که کلی قسمش دادم گفتم حالا که بحثتون جدی شده چی میشه بگی این حرفی که وسط دعوا بابام میگه خیلی چیزا رو نمیشه پیش بچه ها گفت چیه و شروع کرد توضیح دادن مامانم و جریان این بود که زن همکارش که خیلیم خوب بودیم با هم با بابام در ارتباط بودن و بابام برده بودش سرکار ولی مامانم هر چقدر میگفت منم بیام پیشت کار کنم بابام میگفته نه بابای من مشکل داشته خب هیچی ولی حتی گوشی مامانم دست بابام بوده سیم کارت رو عوض کرده زنه پیام میده میگه فلانی چرا نیستی شماره جدیدتو از گوشی دانیال*شوهرش*برداشتم یه روز بیایین اینجا ببینمت!!!
و مامانم ۱۰ ساله شرایط روحی خوبی نداره بابام که کلا الان ۳ ماهی میشه توی یک اتاق نمیخوابن اصلا حرف میزنه بابام توی خونه چند وقت پیش یکی از رفیقای بابام ۳۰۰ م پول بابامو خورد بابام ۳ ماه هی میگفت رفیقمه میده ولی ما پول نیاز داشتیم مامانم زنگ زد ب رفیق بابام و خیلی محترمانه گفت بی زحمت پول رو بده و بابام تا فهمید میدونید چه حرکتی زد؟ رفت به رفیقش گفت زن من مشکل اعصاب و روان داره حرکاتش دست خودش نیست
اصلااااا نمیتونم این موضوع رو فراموش کنم دوست دارم برم اون زنه رو پیدا کنم و یه بلایی سرش بیارم....