2777
2789

دلم میخواد مسئله ازدواجمو که خیلی گره افتاده واگذارش کنم به مادرمون خانم فاطمه زهرا

به نظرتون چیکار میتونم بکنم چه نذری؟

چه نمازی بخونم؟

چجوری بخوام که برام دعا کنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوای من میتونم با یه روش بهت کمک کنم

اول بهم بگو چه باور هایی از ازدواج داری

مثلاً باور های خودم اینه که حتما باید خانوادم پولدار بشن بتونن بهترین وسایل رو بگیرن بعد ازدواج کنم 

خودم باید برم سرکار

تا عمل نکنم ازدواج نمیکنم

توهم چند از باور هاتو بگو و همراه با سنت من بهت میگم چکار کنی

اگه بخوای من میتونم با یه روش بهت کمک کنماول بهم بگو چه باور هایی از ازدواج داریمثلاً باور های خودم ...

همین که کارمند باشه

آبرومند باشه خانوادش دوستم داشته باشن و آدمای سازگاری باشن

اهل سیگار و ... نباشه

خوش اخلاق باشه

همین که کارمند باشهآبرومند باشه خانوادش دوستم داشته باشن و آدمای سازگاری باشناهل سیگار و ... نباشهخو ...

آدمایی که میان خواستگاریت بیکارن؟؟؟

خانوادشون اهل دخالتن؟؟

اهل سیگارن؟؟

آدمایی که میان خواستگاریت بیکارن؟؟؟خانوادشون اهل دخالتن؟؟اهل سیگارن؟؟

من اصلا کسی نمیاد خواستگاریم چی کار کنم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
آدمایی که میان خواستگاریت بیکارن؟؟؟خانوادشون اهل دخالتن؟؟اهل سیگارن؟؟

نه ولی خیلی وقته دیگه هیچکس نمیاد

خیلی عجیبه زنگ میزنن با شرایط عالی

بعد شماره مادرمو میگیرن دیگه به مادرم زنگ نمیزنن

غیب میشن

ماه هاس که همینجوریه

من اصلا کسی نمیاد خواستگاریم چی کار کنم

باید باور هاتو پیدا کنی عزیزم 

مثلاً باور اینو داری که چون فلان مشکل رو دارم کسی نمیاد خواستگاریم 

من شانس ندارم

اگه خوشگل تر بودم قطعا خواستگار داشتم 

به گفتگو هات با خودت دقت کن بعد میتونی باوراتو در بیاری

اگه پیداشون کردی تو همین تاپیک صدام کن من بهت میگم چکار کنی 

نه ولی خیلی وقته دیگه هیچکس نمیادخیلی عجیبه زنگ میزنن با شرایط عالیبعد شماره مادرمو میگیرن دیگه به م ...

چون ببین یه بار یه خواستگار برات اومده که شماره مادرتو گرفتن ولی زنگ نزدن بعد سری بعد پیش خودت گفتی اگه دوباره همینطور بشه چی؟؟ ک همینطورم شده و این باور رو گرفتی که خاستگارام شماره مامان رو میگیرن ولی زنگ نمیزنه

و دنیا تمام تلاششو میکنه تا باور های مارو بیاره تو زندگیمون

زمانی که شما این باور رو خنثی کنی 

دیگه این اتفاق نمیوفته

اگه بخوای من میتونم با یه روش بهت کمک کنماول بهم بگو چه باور هایی از ازدواج داریمثلاً باور های خودم ...

سلام عزیزم بهت درخواست می دم لطفا بمن من بگین مرسی

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
چون ببین یه بار یه خواستگار برات اومده که شماره مادرتو گرفتن ولی زنگ نزدن بعد سری بعد پیش خودت گفتی ...

آره خب خیلی مهمه من خودمم همیشه اینا رو میگم

ولی دست خود آدم نیس یه اتفاق زیاد تکرار میشه ناخودآگاه آدم فکرش متمرکز میشه میگه چرا