2777
2789

سلام من الان ی مهد پیدا کردم میگه بیاد ببینید من بچه هارو از شش ماه بزرگ کردم با خیال راحت بیارین ماهی پنج تومن بعد گفتم از لحاظ عادت کنه بچه اینا گفت خیالتون جمع سر یک هفته عادت می‌کنه فقط نسبت ب من منطقش یکم دوره چیکار کنم بگم داداششم میارم این ک پنج سالشه سر هم از دوتاشون هشت بگیره؟؟؟یا فقط خودش تنها 

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

هیچ کس نیومد ای دنیای بی وفا

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا ببر چون بچه کوچک هست اگه آدم خوبی نباشه لااقل یکی از بچه ها بهت بگه چ خبر بوده

وای قلبم همین الان فشارم افتاد اینو گفتین اصن نرم بهتره ولی میگم میخوام بچه هام تو رفاه بیشتری باشن

دو تا ببر چون بچه کوچک هست اگه آدم خوبی نباشه لااقل یکی از بچه ها بهت بگه چ خبر بوده

بنظرتون بچه اذیت نمیشه؟اینا مطمئنن؟

وای قلبم همین الان فشارم افتاد اینو گفتین اصن نرم بهتره ولی میگم میخوام بچه هام تو رفاه بیشتری باشن

کنترل کن دوربین داشته باشند 

جای ببر که قبلا دوست یا آشنا بردن 

چون بعضی جاها با بچه ها بدرفتاری میشه الکی به پدرو مادر فیلم میفرستند 

تحقیق زیاد کن

کنترل کن دوربین داشته باشند جای ببر که قبلا دوست یا آشنا بردن چون بعضی جاها با بچه ها بدرفتاری میشه ...

ای خدا

بنظرتون بچه اذیت نمیشه؟اینا مطمئنن؟

نمی‌دونم تحقیق زیاد کن 

جایی ببر قبلا کسی بچش برده باشه 

ما شهر کوچک هستیم جایی میبرم که آشنا باشه 

الان یکی هست دقیقا بیست سال مهد داره همه هم تاییدش میکنند اونجا میبرم کارش هم خوبه