2777
2789
عنوان

چه کنم ازین خانواده ازین درد

113 بازدید | 7 پست

خواهرم سی و سه سالشه، مجرده

ما دوتا دختریم 

انقدر شرایط بدی داشتیم هیچوقت برا ازدواج خوب ،برامون موقعیت خاصی نبود ...من با بدبختی رفتم و کوچکترم ازین...

اما خواهرم خیلی کارهای زردی میکنه قبلا خیلی خانوم بود الان میگه اینهمه بی صدا نشستم کنج خونه ج شد.... عکسای ناجور تو اینستا ، تنبلی و بیکاری، کمک نکردن تو خونه، وسواسی رفتاری و عملی...میگم یکی بگیرتش باز میپرسم از عهده پسر مردم بر میاد والا پسر پخته بیاد یه ماه پیش این هر روز به رفتارش ایراد میگیره .... واقعا کلافه ام از دست خانوادم. مدیریت مالی ندارن. پول ندارن. ابرو و اعتبار هم ندارن.... خودمم که زخم خوردم حسابی

دیروز پیششون بودم رفتم سر بزنم ، از صبح پاشدم حالم بده.... دلم میسوزه، کاری از دستم بر نمیاد ...

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی خودش مسئول زندگیش هست، شما کنترل‌ی تپی زندگی بقیه نداری، پس بسپار به خدا و غصه نخور

هر کسی خودش باید تجربه کنه و بزرگ بشه، بزرگ از لحاظ عقلی

در مورد پدر و مادرت هم کاری از دستت ساخته نیست ، اونا به اون زندگی عادت کردن

رفتارای خواهرتون به شما ربطی نداره عزیزم

پروفایل کاملا س..ک...س.......ی میزاره اینستا 

من برام ساجست اومد 

قلبم وایساد

اگه برا آشنا و فامیل بره 

میگن ای بابا اینم از دختراشون،  خیلی پشت سرمون حرف هست .... خیلی

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 
حق با خواهرته بزار خوش باشه

این چه حرفیه که همه با هم میگید ولش کن!!!!

وقتی یکی داره خودشو میندازه تو چاه یکی نباید بهش هشدار بده؟؟؟