2777
2789
عنوان

عاشق شده بودم نشد ک با هم باشیم

209 بازدید | 14 پست

دیشب تاپیک زده بودم نشد حرف بزنیم یهو بستن

لطفا بهم مشورت بدین چیکار کنم 

بعد مدت ها با یکی رفتم تو رابطه یکسال با هم بودیم خیلی خوب بودیم خیلیی خودمو بیشتر دوس داشتم با اینکه بی پول بود هیچی نداشت چون سنش کم بود دانشجو بودیم هردو 

نه ماشین داشت ن کار نه سربازی از پس خرج خودش برنمیومد از طرفی خانوادش مریض بودن و باهام یک ماهه پیش کات کرد و برگشت پیش خانوادش 

با خانواده من اختلاف طبقاتی داشتیم و حس میکنم از این نظر خیلی فشار روش بود 

من همیشه سعی میکردم هیچی ازش درخواست نکنم یعنی هیچی حتی بعضی اوقات بهش پول هم میدادم یواشکی 

یا حتی پول اسنپ 

ولی یجایی کم اورد گفت اینجوری تو خوشبخت نمیشی منم چن سال کار کنم شاید بازم نتونم و تو منتظر من بمونی و شرمندت شم 

میدیدم بغض کرده اونم ناراحته ولی از تصمیمش کوتاه نمیومد گفت میخام دانشگاه رو ول کنم 

هرچقدر گفتم نباید اینجوری فکر کنیم زندگی همینه ادم نمیدونه فرداش چ شکلیه اینجوری ک همه باید بشینن تو خونه هیچکاری نکنن

هرچقدر اصرار کردم تصمیمشو گرفته بود خیلی گریه کردم خیلی 

حتی بهش گفتم برات صبر میکنم ازدواج نمیکنم 

ولی دانشکاه رو ول کرد همه رو سفید داد و برگشت پیش خانوادش ک به اونا برسه

منم الان نمیتونم با خودم کنار بیام با هرچیز یادش میوفتم با اهنگ مازنی یا رژ زدن با قهوه با ماشین افرود 

هی میخام بهش پیام بدم باز میگم نه دختر تو تلاشتو کردی 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پول داره نه کارمیکنه نه سربازی رفته فقط ول چرخیده و دختربازی کرده همچین کسی پدربچت باشه؟یا مرد زندگیت؟تسلیم احساسات مسخره خونه خراب کن وبدبخت کن نشو 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دمش گرم که رفت چقد فهمیده… ت هم ولش کن بذار راحتذتر بره کار خوب خودش کرد

اینکه میدونم ادم خوبی بود 

اینکه هیچ مشکلی نداشتیم 

اینا هضمش برام سخت تره 

اینکه قبول کنم 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69

ول کن بابا‌, برا آدم بی پول هیچوقت غصه نخووووور

آدم عاقلی بوده ک خودش رفته دمش گرم ک بدبختت نکرد

تو یبار با یه پارتنر پولدار باش تازه میفهمه چ خریتی کردی همون یسالم با اون پسره بودی

نه پول داره نه کارمیکنه نه سربازی رفته فقط ول چرخیده و دختربازی کرده همچین کسی پدربچت باشه؟یا مرد زن ...

کار پاره وقت میرفت ولی بدرد نمیخورد دوس داشت کار داشته باشه 

ولی پیدا نمیکرد

یا میرفت سرش کلا میزاشتن اخرش بهش پول نمیدادن

کار پاره وقت میرفت ولی بدرد نمیخورد دوس داشت کار داشته باشه ولی پیدا نمیکردیا میرفت سرش کلا میزاشتن ...

خیلیبی دست و پاست 

تا اخر عمر باید جرجشو بدی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بزار بره چون باهم بمونین ب مشکل میخورین مخصوصا اگه پسر وضعیتش پایینتره باشه دمش گرم

برام سخته قبول کردن واقعا 

من برام پول مهم بود ولی همیشه میگفتم بدست میاد 

با تلاش کردن با چند سال تلاش مستمر 

ولی عشق نه