2777
2789
عنوان

گند زدم بااین خواستگاری کردنم 😭

842 بازدید | 36 پست

یکی از دوستای صمیمی قبلنم یمدته مامانم زیر نظرش دارتش برای داداشم 

هی میخاست خودش بگه گفتم من باهاش راحترم خودم میگم نتیجه اولیه که اصلا شرایط ازدواج داره نداره تو رابطه هست نیست چطوریاس رو اول مشخص کنیم بعد خانواده ها وارد شن 

آخه داداشم خیلی روحیه اش حساسه موقعیت شغلی حقوق و ماشین خوبی داره ولی خجالتیه 

کلی دانشجو فرهنگیان کلی آدم شاغل بهش پیشنهاد دادیم ولی همشون ن میگفت داداشم 

حالا از دوست من اولین نفری خوشش اومده 

منم دیشب زنگ زدم وایسادام برای دوستم همه شرایطو توضیح دادم ولی نمیدونم چرا حس میکنم گند زدم زود پیش رفتم شغلش و حقوقشو ماشینشو شرایط و جو خانوادگیمون قد و عکسشو برای دوستم همه چیز گفتم و فرستادم 

میگم نکنه تند پیش رفته باشم 

اون جوری که فهمیدم ته دلش جواب منفیه آخه شوک شده بود من بعد چن ماه زنگ زدم اونم به آین نیت

الان موندم چطور جواب نهایی و بدور از شوخی ازش بگیرم 

اگه جواب مثبت بود فعلا داداشم نیست بگم خانواده ها برن جلو یا بگم یه قرار بزارن داداشمو ببینن 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتقاقا کار درستی کردیاونم اگه ادم درستی باشه زود تکلیفتون رو مشخص میکنهخوب بود چندماه درگیر میشدی اخ ...

چون ماه محرمه ما خیلی اعتقاد داریم بنظرت امشب زنگ بزنم جواب بگیرم ؟

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

خیلی خوب گفتی عزیزم 🫂 منم بودم مثل تو میگفتم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂