2777
2789

مامانم چند شبه اومده تو اتاقم میخوابه. منم ده روزه از خوابگاه برگشتم خونه گفتم اینجا دیگه تو اتاق خودم راحتم. دیوونم کرده هی میگه سرده گرمه صدا نده بخواب چرا صبح بیدار میشی و تکون نخور دستشویی نرو و....

دیشب بهش گفتم هفته دیگه امتحان دارم دیگه نمیشه اینجا بخوابی برگشت گفت تو چقد لدجنس و بد اخلاقی اگه بدت میاد برم و... منم گفتم نه چون باید شب بیدار باشم میگم. لطفا یه راهی نشونم بدید چند شبه نخوابیدم اصلا حوصله غرغرای کسی رو ندارم

چرا پیش‌تو میخوابه

اتاق دیگه ای ندارید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مامانم خیلی شلخته و بی نظمه. لباس میریزه تو دست و پا. رخت خوابش از روزی که اومده تو اتاقم حتی یکبارم جمع نشده بالش و پتو و تشکش پخش و پلا کف اتاق. منم اصلا تحمل ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه میترسم الکی. حالا مگه چی شده

خب گلم ترس طبیعیه دیگه الان خیلیا میترسن

ولی میگی شلخته اس خب این بده دیگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

حالا که مادر اتاقو ترک نمیکنه،تو بیا بیرون از اتاق

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
خب گلم ترس طبیعیه دیگه الان خیلیا میترسنولی میگی شلخته اس خب این بده دیگه

اره همین منو عصبی میکنه بهشم گفتم چرا رختخوابتو جمع نمیکنی کف اتاق جواب نداد. اگر هم من جمع کنم پر رو میشه چون کلا تنبله

اره همین منو عصبی میکنه بهشم گفتم چرا رختخوابتو جمع نمیکنی کف اتاق جواب نداد. اگر هم من جمع کنم پر ر ...

بگردمت.

دوتاتونم حق داریدا

مادر میخواد تنها نباشه

تو میخوای تنها باشی 

الهی عزیزانم

ولی شلختگی خدابی تومخه منم ایییی مرتبم اما شوهرم شلختس همش دعوا داریم

خوب تو برو تو حال بخوابالبته مامانت هم گنا داره همش میخواد بحثو باهات باز کنه و حس کنه کسی پیشش هس

نه بابا در حالت عادی با من یه کلمه هم حرف نمیزنه کلا سرش تو گوشیه یا با تلفن حرف میزنه. اینکارش هم واسه من فقط باعث مزاحمت شده. دیشب کولر خاموش بود. میگفت پنکه رو هم خاموش کن صدا میده 

نه بابا در حالت عادی با من یه کلمه هم حرف نمیزنه کلا سرش تو گوشیه یا با تلفن حرف میزنه. اینکارش هم و ...

شاید براش سخته حرف زدن با تو

نمیدونم ولی بهش بگو من از این به بعد تو حال میخوابم پنکه رو هم ببر با خودت