برادر شوهرم ۱ خرداد رفت سربازی ۲۲ خردادمرخصی دادن بهش بیاد برای میان دوره هنوز خانوادشو ندیده بود با موتور تصادف کرد فوت شدخیلی داغ سنگین گذاشت رو دل هممون .همون برادرشوهرو داشتم باهم خیلی خوب بودیم مثل خواهر برادر بودیم یعنی خودم وقتی خبر مرگشو شنیدم برای ی لحظه حس کردم قلبم وایستاد حالا دیروز خواهرشوهرم همینجوری داشت حرف میزد میون حرفاش فهمیدم شوهرم به برادر شوهرم پول داده بدون اینکه من بدونم .الان اعصابم خورده میگم چرا به من نگفته که پول میدم چرا قایم کرده پولی که به برادر شوهرم داده اصلا مهم نیست داداششه حلالش باشه فقط میگم چرا مخفی کرده از من حالا به نظرتون به روش بیارم یا کلا بیخیال بشم .در ضمن شوهرم زیاد حالش خوب نیست بخاطر داداشش همگی داغونن
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلختر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقهاش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونهاش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی از ماها که وسط شلوغترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
اینو منی دارم بهت میگم که با هر گونه پنهون کاری مخالفم
ولی الان شرایط خیلی فرق داره
مبادا بری به روی شوهرت بیاری
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊