2777
2789
عنوان

امشب تولدمه

5023 بازدید | 6 پست

سلام بچها فردا تولد منه اما اصلا خوشحال نیستم هم‌ بخاطر اوضاع کشور هم سنم داره بالاترمیره،..چقدر بی انگیزه شدم این روزا ماه پیش رفتم آتلیه عکس تولد گرفته بودم واس امشب اما الان..حتی به شوهرم گفتم میکم نخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارك دخترِ قوی ؛ چه غصه بخوری چه نخوری سن همه مون میره بالا مهم اینکه از چه زمانی شروع کنی لذت ببری ؛ مفید باشی ؛ خوش باشی و این خوشی رو به بقیه انتقال بدی🌸

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

تولدت مبارك دخترِ قوی ؛ چه غصه بخوری چه نخوری سن همه مون میره بالا مهم اینکه از چه زمانی شروع کنی لذ ...

مرسی عزیزدلم باور میکنی صبح تولدم بیدارشدم اینستام وصل شده بود عکسام گذاشتم پیش خودم کفتم این میتونه یه انگیزه خوب و امید باشه که روز تولدت همچی دوباره درست شد