2789

۴ ماهه یبوسته بردم متخصص اطفال پودر پیدرولاکس داد  اول یه ماه خورد بعد درمان نشد گف ۳ ماه من ترسیدم رودش تنبل بشه ادامه ندادم 

یکی بهم گف ببر طب سنتی 

منم خاستم ببرم اما ترسیدم نمیدونم چیکار کنم پودر رو بدم یا ببرم طب سنتی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آب انجیر دادی بخوره؟

آره هم آب انجیر هم شربتش 

مدفوعشاولش سفته خشک ولوله گلوله وبزرگه باعث شده زخم بشه اوایل خونریزی داشت الان نداره اما هر ۵ روزی دفع داره  آخرین بار سوزش و درد هم داشت

پیش فوق تخصص گوارش اطفال ببر. اصلا طب سنتی نبرد داروهای گیاهی باعث آسیب به بدن میشه. یکبار دکتری صحبت میکرد که مریضش به خاطر کبد چرب به مدت کاسنی خورده بود و می‌گفت کبدش آسیب دیده بود. بدن کودکان هم که خیلی حساس هست .  تو خونه خودت بهش آب زیاد بده. خوراکی های فیبر دار و ملین زیاد بخوره. سبزیجات و میوه های تازه در کنارش هم اگر دکترش چیزی تجویز کرد اون دارو رو هم بده

نزار یبوست بچتو اذیت کنه جدی میگم خیلی بده وحشتناکه من تجربه دارم میدونم مدام بهش اب معدنی بده فقط اب بهش بگو هرلحظه که احساس کرد باید بره دسشوییی بره اصلا دسشویی شو نگه نداره حتی دودیقه قرص  سی لاکس نمیتونه بخوره؟ یچیز گیاهیه  دینه سی لاکس داروخانه سوال کن ببین به سنش میخوره یا نه دکتر ک رفتم اینو گذاشت هروقت ک خوردم رفتم دسشوییی واقعا معجزه میکنه حالا شما چون چها ماهه یبوستش دوتا بهش بده چند ساعت بعد میبینی به راحتی میره دسشویی   قبلش از داروخانه سوال کن پودر ایناهم بدرد نمیخوره 

ینی چهار ماهه  پشت‌هم یبوسته یا هی خوب میشه دوباره میشه؟

دور نافشو با روغن زیتونی چیزی در جهت عقربه ساعت بمال مقعدشو زینک بزن احتمالا ضخم شده از دردش میترسه مدفوع  کنه وازلینم بزن که نرم بشه ابزیاد بهش بده بلرش حموم تو تست اب گرم بزار بشینه یه مدت بازی کنه