2777
2789

این تاپیک صرفا برای افرادیه که علاقه دارن بدونن

لطفا از گذاشتن پست نامربوط خودداری کنید

ممنونم🩷

نشانه های ظهور امام زمان (عج) به دو دسته حتمی و غیر حتمی تقسیم می شوند. از نشانه های حتمی ظهور می توان به خروج سفیانی، یمانی، ندای آسمانی، کشته شدن نفس زکیه و خسف بیداء اشاره کرد. همچنین روایات به نشانه های دیگری مانند طلوع ستاره درخشان، آشکار شدن آتش در مشرق، آزادی عرب از اسارت و ظهور چهره ای در قرص خورشید اشاره دارند:

👇👇👇

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

خروج سفیانی:

خروج مردی از نسل ابوسفیان که با ریاکاری و تظاهر به دینداری، بسیاری را فریب می دهد.

خروج یمانی:

قیام مردی از یمن که به حقانیت امام مهدی (عج) دعوت می کند.

ندای آسمانی:

صدایی که از آسمان شنیده می شود و حقانیت امام مهدی (عج) و دشمنان او را اعلام می کند.

کشته شدن نفس زکیه:

قتل جوانی پاک و بی گناه در مسجد الحرام.

خسف بیداء:

فرو رفتن سپاه سفیانی در سرزمینی به نام بیداء. 

نشانه های غیر حتمی ظهور:

طلوع ستاره درخشان:

طلوع ستاره ای درخشان در سمت مشرق که مانند ماه می درخشد و دو جانب آن به هم نزدیک می شوند. 

آشکار شدن آتش در مشرق:

آتشی که سه روز یا هفت روز در آسمان باقی می ماند. 

آزادی عرب از اسارت:

آزادی عرب از اسارت و حکومت بر شهرها و کشورها. 

ظهور چهره ای در قرص خورشید:

ظهور چهره و سینه انسانی (احتمالاً چهره علی یا عیسی) در قرص خورشید که همه او را خواهند شناخت. 

طلوع خورشید از مغرب:

طلوع خورشید از سمت مغرب که نشانه ای از تغییر در نظام هستی است. 

شنیده شدن نداهایی از آسمان:

شنیده شدن نداهایی از آسمان که هر کدام پیام خاصی دارند، از جمله ندایی در حقانیت یمانی. 

زنده شدن مردگان:

بیرون آمدن مردگان از قبرها و بازگشت به دنیا برای دید و بازدید. 

وقوع جنگ ها و فتنه ها:

وقوع جنگ های بزرگ و فتنه های فراگیر در منطقه و جهان. 

افزایش گناهان و فساد:

فراگیر شدن گناهان و فساد اخلاقی در جامعه. 

ظهور علائم غیر طبیعی:

مانند باریدن باران های غیر فصلی، زلزله های شدید و...

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهور امام زمان (عج) در روز جمعه و احتمالاً در کنار کعبه صورت خواهد گرفت.

زمان دقیق ظهور امام زمان (عج) مشخص نیست و در روایات اسلامی به عنوان امری غیبی و نامعلوم ذکر شده است. با این حال، روایاتی به روزهای خاصی مانند جمعه، روز عاشورا، یا عید نوروز اشاره کرده‌اند. همچنین، برخی روایات به علائم و نشانه‌هایی قبل از ظهور اشاره دارند که به عنوان مقدمه ظهور تلقی می‌شوند.

در مورد روز ظهور، روایات مختلفی وجود دارد. برخی روایات روز جمعه را به عنوان روز ظهور معرفی می‌کنند. همچنین، روایات دیگری روز عاشورا (روز شهادت امام حسین) را روز ظهور معرفی می‌کنند. علاوه بر این، برخی روایات به عید نوروز نیز به عنوان روز ظهور اشاره دارند.

همش قبول ولی زنده شدن مردگان و از قبر در اومدن چجوری امکان پذیره آخه ؟ و اینم بگم من خودم از دوستداران حضرت مهدی هستم فقط بعضی از نشانه های گفته شده پذیرش عقلی اون ها به نظرم ممکن نیست 

کدوم عربی در اسارتهفلسطین؟

سرچ کردم نوشته یه منطور کلی داره نسبت به عرب هایی ک اسیر یا برده دیگران قرار میگیرن

به کشور خاصی اشاره نکرده

همش قبول ولی زنده شدن مردگان و از قبر در اومدن چجوری امکان پذیره آخه ؟ و اینم بگم من خودم از دوستدار ...

وقتی خدا بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه

امام زمان در مشهد و حرم رضوی ظهور میکند

تا حالا اینو نشنیده بودم

همه جا گفتن اول کعبه 

منبعتون کجاست؟کیه؟

بعداز اینکه ظهور انجام شد چند سال حکومت میکنن و چه اتفاق هایی می اوفته بعداز مرگ امام زمان اخر و زمان میشه ؟لطفا هرکی بلده جواب بده

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خودم میگم چون ما شیعیان ایران یارش هستیم نه وهابی های عربستان

عزیزم اینو خدا تعیین میکنه نه ما

چیزی ک سالها پیش گفته شده هیچکسم نمیتونه تغییرش بده