2777
2789
عنوان

موهامو چیکار کنم

239 بازدید | 14 پست

جنس موهام لخته و چربه 

مدتیه که موهای سرم و ابرو‌هام می‌ریزه

موهامم شوره داره جدیدا

نمیدونم واقعا چیکارش کنم

فعلا که روغن نارگیل گرفتم مطمئن نیستم چطوری باید استفاده کنم که آسیب بیشتری نزنه 

بیا جامون رو عوض کنیم

من بشدت خشک و اسیب پذیره موهام

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همینم ابروهام میریزه 😑

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

وای منم همینجوریم موهام شدیدا میریزه اعصابم دیگه داره بهم میریزه 

تا روی باسنم بود چند روز پیش رفتم کوتاه کردم تا سرشونه ولی بازم فرقی نکرده😭😭

میگن فولیک اسید 1 درصد و زینک خوبه میخوام برم بگیرم ببینم چجوریه

شاید شما خیلی زود به زود موهاتو میشوری 

شامپو های خیلی قوی بیشتر باعث چرب شدن میشه 

از شامپو کلیر مخصوص پوست چرب استفاده کن 

رو بالشی هات هفته ای دوبار بشور هم سرت دیر چرب میشه هم صورتت جوش هاش کمتر میشه 

سرم و این چیزا اصلا استفاده نکن 

شامپو ضد ریزش سریتا عالیه

خب واسه موهات یه سری راه حل آسون هم هست که خیلی کمک میکننولی موهای منو هیچکاریش نمیشه کرد

چه راه حلی

همش خشکه هر چی روغن میزنم هیچی نمیشه دیوونم کرده 

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

حنا بزن من با یه یار حنا زدن ریزش و اینا کلا قطع شد و شروع به رشد کرد شوره هم لا شامپوی مناسب رفع می ...

به کل مو؟؟

من موهام خشکه بزنم نرم میشه؟