2777
2789
عنوان

کی دعاش میگیره

128 بازدید | 23 پست

هرکی دعاش صددرصد برآورده میشه برام دعا کنه امسال ازدواج کنم و خدا ناامیدم نکنه. من خودم واسه هرکی هر دعایی میکنم حتی ازدواج، چند روزه دعام دربارش مستجاب میشه. حالا هم یکی این حرف خوبو درباره من بزنه. برای من این دعارو کنه. من ۳۰ سالمه. هر تاپیک حس ششمی میزنم یا شرکت میکنم میگن ۲ تا ۵ سال دیگه ازدواج میکنی و طلاق میگیری. هیچکس حتی راضی به زدن حرف خوب راجع به من نیست. اونم منی که زندگیمو از بچگی وقف یه مشت آدم به دردنخور کردم. همیشه به معلم بددهنی که قیافمو تو جمع مسخره کرده که همه بهم بخندن احترام کردم و توی این سایت اومدم درددل کردم که اون معلم اینجوری مسخرم کرده و همنوعم اومد و منو به فتا و شلاق و اعدام تهدید کرد و بیشتر مسخرم کرد. همیشه بی دلیل خوبی دیگرانو خواستم اما کسی حتی دعای خوبم برام نمیخواد. چی میشه منم امسال ازدواج کنم؟ جای کیو تنگ میکنم؟ اگه کسی حس ۶ داره میتونه بگه که امسال احتمال ازدواج دارم؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم نفرینم میگیره هم دعام اسمتو سنتو بگو دعا کنم تا چندروز انجام شد ولی بعدش سیوم کن سری بعد پولی ...

یاسمن ۳۰ 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

یاسمن ۳۰

ببین یاسمن خودتو محدود به جنس مخالف ندون اگه نتونستی ازدواج کنی به خودت احترام بزار خودتو دوست داشته باش شغلی پیدا کن کار کن پول جمع کن نزار حتما یکی بخوادت یا نخوادت محدود نباش چون بعدا بدجور آسیب میبینی هعی نگو کی ازدواج میکنم پسرهای الان واقعا به درد نمیخورن 

من هم نفرینم میگیره هم دعام اسمتو سنتو بگو دعا کنم تا چندروز انجام شد ولی بعدش سیوم کن سری بعد پولی ...

واسه من دعا کن بی شرفم اگه شیرینی ندم

منم معمولن دعام در حق بقیه میگیره بهم گفتن چن بار

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

ببین یاسمن خودتو محدود به جنس مخالف ندون اگه نتونستی ازدواج کنی به خودت احترام بزار خودتو دوست داشته ...

پسرا بدرد نمیخورن موافقم ولی من کار هم کردم پولم جم کردم الان بگو به چه کارم میاد نه مبشه رفت مسافرت نه چیزی 

باید کسی باشه تو زندگیت اینو منه ۳۱ ساله که از همه مردا بدم میومد میگم و رسیدم بهش 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

متوسل شو به حضرت فاطمه س برا منم دعا کن شوهرم برگرده آینده ام نابود نشه

متوسل شدم نذر نمک و نماز باطل سحر و صلوات خاصه و نماز استغاثه همرو انجام دادم .کو؟ فک میکنم اینا واقعی نیستن وگرنه با این همه کاری من کردم سنگم بود جواب میدا 

واسه من دعا کن بی شرفم اگه شیرینی ندممنم معمولن دعام در حق بقیه میگیره بهم گفتن چن بار

ببین من دعات میکنم و حسم میگه این سال ازدواج میکنی ولی خودتو محدود مردها نکن 

ببین من دعات میکنم و حسم میگه این سال ازدواج میکنی ولی خودتو محدود مردها نکن

ایشالا خدا از دهنت بشنوه والا خسته شدم سینگلی

متوسل شدم نذر نمک و نماز باطل سحر و صلوات خاصه و نماز استغاثه همرو انجام دادم .کو؟ فک میکنم اینا واق ...

عزیزم من الان همسن شمام ۲۳سالگی ازدواج‌کردم ولی الان میگم‌کاش ازدواج نمبکردم تایپیکامو بخون ...