هرکی دعاش صددرصد برآورده میشه برام دعا کنه امسال ازدواج کنم و خدا ناامیدم نکنه. من خودم واسه هرکی هر دعایی میکنم حتی ازدواج، چند روزه دعام دربارش مستجاب میشه. حالا هم یکی این حرف خوبو درباره من بزنه. برای من این دعارو کنه. من ۳۰ سالمه. هر تاپیک حس ششمی میزنم یا شرکت میکنم میگن ۲ تا ۵ سال دیگه ازدواج میکنی و طلاق میگیری. هیچکس حتی راضی به زدن حرف خوب راجع به من نیست. اونم منی که زندگیمو از بچگی وقف یه مشت آدم به دردنخور کردم. همیشه به معلم بددهنی که قیافمو تو جمع مسخره کرده که همه بهم بخندن احترام کردم و توی این سایت اومدم درددل کردم که اون معلم اینجوری مسخرم کرده و همنوعم اومد و منو به فتا و شلاق و اعدام تهدید کرد و بیشتر مسخرم کرد. همیشه بی دلیل خوبی دیگرانو خواستم اما کسی حتی دعای خوبم برام نمیخواد. چی میشه منم امسال ازدواج کنم؟ جای کیو تنگ میکنم؟ اگه کسی حس ۶ داره میتونه بگه که امسال احتمال ازدواج دارم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین یاسمن خودتو محدود به جنس مخالف ندون اگه نتونستی ازدواج کنی به خودت احترام بزار خودتو دوست داشته باش شغلی پیدا کن کار کن پول جمع کن نزار حتما یکی بخوادت یا نخوادت محدود نباش چون بعدا بدجور آسیب میبینی هعی نگو کی ازدواج میکنم پسرهای الان واقعا به درد نمیخورن
متوسل شو به حضرت فاطمه س برا منم دعا کن شوهرم برگرده آینده ام نابود نشه
متوسل شدم نذر نمک و نماز باطل سحر و صلوات خاصه و نماز استغاثه همرو انجام دادم .کو؟ فک میکنم اینا واقعی نیستن وگرنه با این همه کاری من کردم سنگم بود جواب میدا
مرا در واپسین روزها بیاد آور... شب میشه این صبح،باز میشه این در..