2777
2789
عنوان

نهایی

273 بازدید | 11 پست

نمره هام رو میگم.اگه پارسال نمره های مشابه داشتید لطفا بگید چه ترازی داده 

دینی ۱۹.۵

فارسی ۱۹.۵

عربی ۱۹.۵

شیمی ۱۹.۷۵

زیست ۱۹.۲۵

فیزیک۱۸.۵

ریاضی ۲۰

زبان ۱۶

سلامتی۱۴

هویت ۱۸

تراز کنکورم حدود ۸۶۰۰ 

یعنی شانس قبولی دارم پزشکی؟ هرجا باشه میرم. منطقه یک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کارنامه ها اومده؟

نه من از پاسخنامه ها حساب کردم  پارسال هم هرچی حساب کردم دقیق بود یا حتی نمره بیشتر هم میشد. یعنی منظورم اینه نمره ها تخیل ذهنم نیست از روی پاسخنامه میشه تشخیص داد..متاسفانه غلط هام هم خیلی واضحه  و مصحح میبینه..هعییی

زیست ۶۲فیزیک۱۹شیمی ۵۲ریاضی۱۱بله ازدیبهشت

مممنون عزیزم شیمی  و زیستو میگی چه کتاب تستی زدی و با کدوم استاد خوندی؟ کتابای نهایی و فیلمای اساتیدی که دیدی رو هم  میگی و اینکه از کی شروع کرده بودی پایه ت اوکی بود؟ببخشید سوالام زیاد شد🙏🏻🙏🏻🪷🪷 

مممنون عزیزم شیمی و زیستو میگی چه کتاب تستی زدی و با کدوم استاد خوندی؟ کتابای نهایی و فیلمای اساتید ...

زیست فرهمند نیا  پینوکیو ای کیو 

شیمی  فراهانی  ۳ تا تک پایه خیلی سبز 

برای جمع بندی هم دوپینگ ماز برای زیست.

کلاس نکته و تست فراهانی اسفند  و تکالیفش برای شیمی جمع بندی.

نهایی هم فقط برای ریاضی فیلم استاد کرمی رو دیدم ۲۰ میشم  یحتمل

شیمی فیلم های استاد فراهانی ۱۹.۷۵

فیزیک فیلم های استاد ایرانی  ۱۸.۵

بقیه درس ها فیلم ندیدم.

زبانم قریشی دیدم ۱۶.۵  البته کلا پایه زبانم ضعیفه.

زیست فرهمند نیا پینوکیو ای کیو شیمی فراهانی ۳ تا تک پایه خیلی سبز برای جمع بندی هم دوپینگ ماز برا ...

مرسی گلم فیزیک و ریاضی هم فیلم دیدی واسه کنکور  کدوم مبحثارو خوندی ؟واسه شیمی جز تکالیف فراهانی کتاب تست یا آزمون جدا هم میزدی؟

مرسی گلم فیزیک و ریاضی هم فیلم دیدی واسه کنکور کدوم مبحثارو خوندی ؟واسه شیمی جز تکالیف فراهانی کتاب ...

شیمی آزمون قلمچی در طول سال زدم تخلیل کردم آخر سال هم سنجش 

فیزیک و ریاضیم رو ک خوب نزدم البته. ولی خب اساتید خوبی داشتم مشکل این بود ک برای این دوتا درس کم کاری کردم. استاد کرمی برای ریاضی  و استاد قضاتی برای فیزیک 

شیمی آزمون قلمچی در طول سال زدم تخلیل کردم آخر سال هم سنجش فیزیک و ریاضیم رو ک خوب نزدم البته. ولی خ ...

ممنون عزیزم پس همشو فکر کنم سالیانه دیدی بخاطر همین وقت کم آوردی ان شالله به هدفی که داری امسال برسی 🙏🏻🪷🪷، منم ۴۰۵میخوام کنکور بدم از درس دور بودشاید همشو نکته تست ببینم واقعاا سالیانه وقت نمیشه بقیه تایموبزارم واسه نهایی و تست بدبختی یازدهمم باید ایجاد سابقه کرد🤦‍♀️🤦‍♀️

ممنون عزیزم پس همشو فکر کنم سالیانه دیدی بخاطر همین وقت کم آوردی ان شالله به هدفی که داری امسال برسی ...

اره خب دوازدهم بودم مدرسه هم  بود..پشت کنکور وقت آزاد تره میشه سالیانه هم دید  موفق باشید گل