2777
2789
عنوان

چرا یه پسر اینجوری رفتار میکنه

325 بازدید | 20 پست

مثلا تو واضح حرفتو میزنی و ممکنه ابراز علاقه کنی

اونم گاهی میکنه ولی زیاد و واضح نه

یه جوری رفتار میکنه ادم فکر میکنه خبریه ولی انگار هم هست و هم نیست

یه حرفایی میزنه دوست معمولیا نمیگن 

بنظرتون چی میشه یه پسر اینجوری میکنه

چجوری باید رفتار کرد

سنم کمه تازه متوجه شدم🥲💔

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

داره غلظت اب نمکو تعیین میکنه وقتی بخوادت هنوز تر و تازه باشی

شایدم مغروره و نمیخواد بروز بده

شایدم بلاتکلیفه و مطمئن نیست اصلا

شایدم فقط براش سرگرمی یکی دو هفته ای هستی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اب نمک خوابوندتت

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

داره غلظت اب نمکو تعیین میکنه وقتی بخوادت هنوز تر و تازه باشیشایدم مغروره و نمیخواد بروز بدهشایدم بل ...

غلظت اب نمک چیه؟ تر و تازه باشم؟😐😐مگه الان چیم

من با کسی نبودم تاحالا

غلظت اب نمک چیه؟ تر و تازه باشم؟😐😐مگه الان چیممن با کسی نبودم تاحالا

چقدر ساده ای

منظورم این بود داره میگردونتت تا وقتی دلش کشید بیاد سمت تو

نه مستقیم ابراز علاقه میکنه نه کامل طرد میکنه

تر و تازه هم منظورم علاقه ات بود، با اینکاراش تو رو داخل خماری نگه میداره  

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یعنی چی

یعنی با یکی تو رابطه هست ولی تو رو نگه داشته که اگه با اون کات کزد بیاد با تو

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

داره غلظت اب نمکو تعیین میکنه وقتی بخوادت هنوز تر و تازه باشیشایدم مغروره و نمیخواد بروز بدهشایدم بل ...

یه سال و خورده ایه میشناسمش