2777
2789

ما خونمون۹۰متره هرروز جارو میکشم اشپزخونه رو میز رو دستمال میکشم ولی سالن رو وقتی کثیف بشه جارو میکنم همسرم میگه هرروز باید جارو بشه خونه اینه هم تحت هیچ شرایطی نباید کثیف ببینه هرروز چک میکنم آینه هارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت مگه کلفت گرفته که بهت بگه آینه ها چک میشن

ببخشیدا بهش بگو خودشو جمع کنه کمک بده

تو هم بگو یه روز خرجام لنگ بمونن بدبختت میکنم والا

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
شوهرت مگه کلفت گرفته که بهت بگه آینه ها چک میشنببخشیدا بهش بگو خودشو جمع کنه کمک بدهتو هم بگو یه روز ...

کمک میده ظرف هارو اصلا نمیشورم یدونه لیوان کثیف بشه خودش میشوره😀

کمک میده ظرف هارو اصلا نمیشورم یدونه لیوان کثیف بشه خودش میشوره😀

کاا اینکه بخواد همه چی بمونه و بدون کم و کاست باشه رو اعصابه

زنا کلی روزا هست که بیحالن

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹