2777
2789

چند روز پیش یه ذره ازش پول خواستم گفت ندارم ،فرداش اتفاقی پیامک بانکشو دیدم که تو حساب دیگه اش پول خوبی داشت ، بعد ازش که پرسیدم چرا ازم مخفی میکنی ، گفتش به تو ربطی نداره شاید من بخوام خرجی برای زندگیمون (الکی میگه) بکنم که صلاح ندونم که تو بدونی و من به اندازه کافی نفقه اتو میدم و حق دختالتم نداری 

به جون خودم زن ولخرجی نیستم و شوهرم بعد از ۵ سال زندگی تازه به پول رسیده ، قبل از اون با بی پولیا و بدبختیاش ساختم ، البته اینم بگم از همون اول ازدواجم میترسید بگه چه قدر درآمد و پس انداز داره و همش میگه تو منو کنترل میکنی 

به نظر شما اینکه زنی از پس انداز شوهرش خبر داشته ینی کنترل گره؟ مگه اهداف مالی شوهرم اهداف مالی منم نیست؟ مگه من شریک زندگیش نیستم ؟ چرا انقدر می‌ترسه که مبادا من از میزان پولش خبر داشته باشم؟

خیلی خسته و ناراحتم ، ۵ ساله داریم سر این موضوع میجنگیم و دیگه نمیتونم تحمل کنم و سه روزه که باهم قهریم

حق داری عزیزم 

ولی خوب اون مدلشه فکر نکنم بشه تغییرش بدی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اگه واقعا برای تو کم نمیزاره ولش کن و به فکر خودت باش

با همون پولایی ک بهت میده برای خودت یه بخشیش رو پس انداز کن

من ۴ سال خودمو ب اب و اتیش زدم ک شوهرم مدیریت مالی داشته باشه و خودمم اصرار میکردم به پول جمع کردن و زندگی ساختن و…تهش فکر میکنی ازم قدردانی شد؟نه! خیلی پررو خودشو خونوادش بهم گفتن مگه چیکار کردی؟خودش کار کرده …

باز خداتو شکر کن حداقل پس انداز میکنه

شوهره من اگه من بهش نگم لنگ پول فرداشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن آدم با پس انداز احساس امنیت می‌کنه بخصوص آقایون بعضی وقتا شوهر منم همینه تازه من خودم با جم کردن ب همه جا رسوندمش و کل فامیل خودشم می‌دونم ولی اکثرا اینجوریه اگه خرج خودت و خونه رو میده مشکلی نیس بگو بهت اعتماد دارم مرسی ک پس انداز می‌کنی آدم دغدغه روز مبادا رو ندارن یکی تو زندگی بفکرع

اگه واقعا برای تو کم نمیزاره ولش کن و به فکر خودت باشبا همون پولایی ک بهت میده برای خودت یه بخشیش رو ...

عزیزم داره برای خواهر و مادرش پس انداز می‌کنه ، وگرنه از وی می‌ترسه که به من نمیگه ،اگه برای زندگیمونه چرا پس میترسه

اونم دولتی اضافه اشو روز به روز بیشتر حفظ کنه و ازم مخفی کنه ، اصلا مگه میخواد چیکار کنه که ازم مخفی ...

میفهمم حرفتو ولی با جنگ و دعوا بنظرم چیزی درست نمیشه باید به فکر خودت باشی 

ولش کن آدم با پس انداز احساس امنیت می‌کنه بخصوص آقایون بعضی وقتا شوهر منم همینه تازه من خودم با جم ک ...

یه حس بیگانه بودن باهاش دارم ، اگه برای زندگیمون پس انداز می‌کنه پس چرا می‌ترسه که من بفهمم

من آرزومه شوهرم بتونه یکم پس انداز کنههمه رو خرج میکنه اصلا به فکر آینده نیستمنم داشته باشم به زور م ...

عزیزم پس اندازو اینا همه اش چرت و پرته این پولارو برای خواهر و مادرش پس انداز می‌کنه نه برای زندگیمون وگرنه چرا آنقدر می‌ترسه که من بفهمم من که همیشه دنبال پس انداز کردنم