2777
2789

الحق والانصافه همیشه توی این سایت توی این تاپیکا حرفای ناامیدکننده بهم زدن. چندسال پیش دونفر بهم همه چی رو راجع به خودم و زندگیم درست گفتن و گفتن که بزودی ازدواج میکنی و به ماه نرسیده طلاق میگیری. همین حرفشون باعث شد سراغ مورد خوبی که برام پیش اومده بود نرم. علاوه بر این همه ی پیشگویی‌های توی این سایت، اثر منفی روی امواجم گذاشت و حس کردم امواجم خیلی سنگین شده. اما پیشگویی‌های خوب حتی اگه وجود نداشته باشه هم باعث اتفاقات خوب توی زندگیم میشن و باعث روحیه گرفتن و اتفاقات مثبت از جانب خودم میشن. این چند وقت اخیر دوباره تاپیک در این باره زدن که ببینم چی دربارم پیشگویی میکنن. گفتن ۳ تا ۵ سال دیگه ازدواج میکنی و یه چیز بدی هم از آیندت حس کردیم که نگیم بهتره. فکر کنم منظورشون همون طلاق بود. آخه کدوم دختر ۳۰ ساله ای مثل من دلش میخواد ۳ تا ۵ سال دیگه ازدواج کنه؟ اونم با این شرایطی که من دارم. این پیشگوییا واقعا دلمو میشکنه. این حس رو بهم میده که برای مخاطب هیچ ارزشی ندارم که با بیرحمی این حرفو درباره خودم و زندگیم میزنه. چیزی جز انرژی منفی نداره این تاپیکا. یعنی هیچ راهکاری نیست که آدم ازدواجشو جلو بندازه؟ حداقل اینو بگید. با این وجود نمیدونم چه مرضی دارم که بازم تو این تاپیکا شرکت میکنم و سوال میپرسم و دوباره ناامیدم میکنن. کسی نمیتونه حرف امیدوارکننده ای راجع به ازدواجم و زمانش بزنه؟ یعنی من انقدر بد و پستم که خدا نمیخواد حالا حالاها به آرزوم برسم و وقتی خودم و زندگیم نابود شد تازه ازدواج میکنم؟؟؟؟ خواهش میکنم اگه کسی چیزی راجع ازدواجم حس میکنه که امیدوارکننده ست یا حتی راجع به احساسات فعلیم، بهم بگه. واقعا نیاز دارم🙏🙏🙏🙏

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.