2777
2789

میشه توضیح بدید چطور باید دعا کنم؟؟

یعنی ۴۰ نفر پشت سر هم اسم ببرم؟؟؟

واینکه فقط خواندن نماز وتر  هم ثواب داره درسته؟؟

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

الله اغفر....

اگر نفر نگفتیدچهل مرتبه بگید اللهم اغفر للمومنین والمومنات

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره نماز شبو کامل بخونی عزیزم 

بخدا۲۰دقیقه نمیشه 

واسه دعا تو قنوت میگی مثلا 

اللهم اغفر ل (اسم طرف)  و کسای دیگه تا بشن۴۰

یا ۴۰بار پشت سرهم اللهم اغفر لِ جمیع الموئمین و الموئمنات 

این کلیه

دختری از جنس آفتاب☀️🦋با موهایی از رنگ نخلستان جنوب🤎✨🥲🥲

مثلا خواهرم، برادرم، مادرم، پدرم، عموم،یا اسم دوستانتون

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست............. 

منم برام سواله حقیقتا . ولی چه نماز سختیه.

اره چند سال پیش  یه چند بار خوندم یادم نیس ولی چیکار میکردم

خیلی خوبه من دور و بریام که میخونن نور چهرشونو قشنگ حس میکنم🥰

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

منم برام سواله حقیقتا . ولی چه نماز سختیه.

ن اتفاقا، وتر خیلی اسون هست، حتی با انجام تمام اعکالش باز هم کمتر از 20دقیقه طول میکشه. 

درکل اگر میتونین مثل نماز صبح بخون و ففط در حد توان دعا کنید افراد رو یا استغفار کنین خدا میپذیرع

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست............. 

بهتره نماز شبو کامل بخونی عزیزم بخدا۲۰دقیقه نمیشه واسه دعا تو قنوت میگی مثلا اللهم اغفر ل (اسم طرف) ...

مرسی عزیزم

بله گفتم اولشه از کم شروع کنم😄 

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

اره چند سال پیش یه چند بار خوندم یادم نیس ولی چیکار میکردمخیلی خوبه من دور و بریام که میخونن نور چه ...

خیلی دوست دارم بخونم . من تا اذان صبح بیدارم معمولا . 

نماز صبح هم حدودا ساعت ۳ و نیم صبح می خونم ....

انشالله امشب بتونم نماز شب هم بخونم واقعا کنجکاوم حسش چجوریه

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

اگر خوندین لطفا منو هم دعا کنین اسمم نیهانه و بدحور زندگیم آشفتست💔دلم پر میزنه ک یبار دیگه نمازشب بخونم ولی ب خاطر لکه بینیم نمیتونم😔💔🥲دعا کنین به حاجتم برسمممممم

منم وقتی اوکی شد شرایطم هر وقت خوندم دعاتون میکنم

ن اتفاقا، وتر خیلی اسون هست، حتی با انجام تمام اعکالش باز هم کمتر از 20دقیقه طول میکشه. درکل اگر میت ...

مرسی توضیحاتش رو که می خوندم با خودم میگفتم سخته . 

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿