2777
2789

عزیزم، درکت میکنم چقدر سخته، پشیمونی برای گذشته فایده ای نداره، ولی میتونی ازش درس بگیری و آینده ی بهتری درست کنی، اگه نیاز داشته باشی، میتونم به حرفات گوش بدم تا شاید کمی خالی بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم چقدر سخته 

من با اینکه هنوز سن ازدواجش نیست ولی جدا شدیم 

هر روز بهش فکر میکنم و واسش گریه میکنم 

ولی هر روز که میگذره درسته از یادم نمیره

ولی غم رفتنش کمتر میشه 

آخر صبر ،سبزه  
عزیزم، درکت میکنم چقدر سخته، پشیمونی برای گذشته فایده ای نداره، ولی میتونی ازش درس بگیری و آینده ی ب ...

اخیش همین که یکی بفهمه چققد سخته خوبه بخدا🥲🥲🥲

برای خودت شاد باش اون رفته بر نمیگردهاهنگ بزار بخند برو بیرون هر روز با اهنگ شاد روزتو شروع کنمیفهمی ...

چهار ساله تلاش کردم واسه فراموش کردن دیگه وااااقعا خسته شدم 😢 اما اروم نشدم

میدونم خب ولی احمقم من میخوامش هنوزم 😢

احساسات هم مثل اعتیاد میمونه با اینکه میدونی خطرناکه به سمتش کشیده میشی ولی هر بار دلتنگ شدی بدون در حالت خماری هستی و این حس به مرور از بدنت خارج میشه پس باید فکر کنی که چرا باید کسی که تو رو نادیده گرفته رو دوست داشته باشی . شاید اعتماد بنفس نداری و برای خودت ارزش قائل نیستی چون از نظر عقلانی کسی که تو رو نادیده گرفته رو نباید دوست داشته باشی

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل