2777
2789
عنوان

فهمیدم دوبار ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 33 پست

حق داری ناراحت باشی ولی خوشحالیت باید خیلی بیشتر از ناراحتیت باشه..

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
عجب آدم مکار و حیله گری.استارتر مطمئن باش یک موردی داشته از نظر روانی و اخلاقی که دو بار طلاق گرفته. ...

برادرش هم همینطور دوبار جدا شده بود خواهرش هم ولی اینا رو میدونستم

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه ادامه دار بوده ها .بعد تو میشدی سومی بعدی چهارمی ..فرار کن پشت سرتم  اصلا نگاه نکن ..خدایی ما دخترها از این لحاظ هم ساده ایم هم شکننده تر 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
این دیگه ادامه دار بوده ها .بعد تو میشدی سومی بعدی چهارمی ..فرار کن پشت سرتم اصلا نگاه نکن ..خدایی ...

خدا رو شاکرم که خیلی پیش نرفتم اما حالم خیلی بده خیلی خیلی ساده ام

ممکنه درست نباشه، جون مردم خیلی چیزا میگنشناسنامشو ببین

دیگه رابطمو بهم زدم حرف نمیزنم

اون بنده خدا ک به دوستم گفته جزئی از خانواده پسر محسوب میشده

عجب خانواده داغونی،تراکنش ناموفقن...خدا بهم رحم کرده.عجب ادمای عوضی و شُغالی پیدا میشن.

خیلی دلم میخواست به روش بیارم ولی گفتم انکار میکنه و با خودش میگه چه مهمم که امارمو دراورده 

خیلی دلم میخواست به روش بیارم ولی گفتم انکار میکنه و با خودش میگه چه مهمم که امارمو دراورده

بش بگو بابا.برای چی نگفتی.لااقل ادم بشه با بقیه اینکارو انجام نده.بش بگو از سن و سالت خجالت نمیکشی

خدا رو شاکرم که خیلی پیش نرفتم اما حالم خیلی بده خیلی خیلی ساده ام

برای ماها هم پیش اومده گلم ..منم دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم یهو یه روز صبح بیدار شدم دیدم زن گرفتن براش نابود شدم ..ببین سخته ولی زمان کمکت میکنه همینطور که به منم کمک کرد..من هنوز بعضی چیزایی که بهم داده بود و دارما ننداختم دور 😁😂ولی خنده م میگیره بهش فک میکنم ..برای توهم همین میشه نگران نباش ..بارها بعد اون عاشق شدم 🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بش بگو بابا.برای چی نگفتی.لااقل ادم بشه با بقیه اینکارو انجام نده.بش بگو از سن و سالت خجالت نمیکشی

ذاتش خرابه دریت نمیشه ولی پیام بده میگم بهش

من حتی عکس خانوماشم دیدم خیلی ازش سر بودن خانوادگی شغلی ظاهری

برای ماها هم پیش اومده گلم ..منم دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم یهو یه روز صبح بیدار شدم دیدم زن ...

خیلی دردناکه

اره خودمم تو مسائل دیگه تجربه داشتم یه موضوعی که الان باعث ناراحتیمه چند ماه بعد دلیل خندمه

دعا کن آدم خوب سرراهم قرار بگیرع