2777
2789
عنوان

رژیم سخته

82 بازدید | 7 پست

خیلیا تصورشون از رژیم حذف شیرینی و شکلات و سس و... هست

اما بنظرم حذفشون هیچ فایده ای نداره، چون ادم رو حریص میکنه و بعدا حتما دچار پرخوری میشین و در مقابل غذا حریص میشین

من خودم صدها بار این رو تجربه کردم و بلخره به این نتیجه رسیدم

تنها روش لاغر شدن کالری شماریه و تو میتونی هرچی دلت خواست تو محدوده کالریت بخوری

من خودم امروز کلا ۹۰۵ کالری خوردم، هم ماکارونی خوردم هم بیسکوییت هم شکلات هم تخم مرغ و سه وعده و میان وعده کامل

اما به مقدار خیلی کم و کنترل شده

و وزنمم خوب کم میشه

حتما ترازو گرمی بخرید و غذاهاتون رو وزن کنید و بفهمید که دقیقا چه اندازه کالری خوردید، اینطوری خیلی بهتره

اره حذف شیرینی و قند واقعا کمک کننده ست، اما ادم باید به فکر اینده هم باشه که وزنش برنگرده

من خودم وزنم نرماله برای همین نگران از دست دادن عضله و... نیستم. با این روش هردفعه وزن کم کردم سالم بوده و هیکلم خوب شده

اگه خیلی معتاد نوشابه و دلستر هستید خب نوشابه زیرو بخورید، کلی نوشیدنی و انرژی زای زیرو ریخته

سس فلفل تند بخورید، چربی نداره. مثل سس همدانیان و گلوریا

من خودم روزی ۴۰ گرم نون لواش میخورم، نیازی نیست حتما نون جو بخورید

کلی بیسکوییت های کم کالری ریخته تو مغازه ها

استویا هم که داروخونه داره خیلییی بدرد میخوره واقعا برای شیرین کردن نوشیدنی ها و غذاها

خلاصه که رژیم سخت نیست، تصور اشتباهتون سختش کرده 💛

اتفاقا قند بخوری اعتیاد میاره. یه مدت نخوری بدن عادت میکنه و دیگه دلت نمیخاد لب بزنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من از عید شروع به رژیم کردم فقط یک وعده غذا میخورم ولی همون ساعت هم هرچی دلم بخواد میخورم شیرینی شکلات اصلا نمیتونم از اینها بگذرم والان 6کیلو از عید کم کردم

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا قند بخوری اعتیاد میاره. یه مدت نخوری بدن عادت میکنه و دیگه دلت نمیخاد لب بزنی

اره ولی بدن انسان ماشین نیست که یه روزه بخواد دیگه هیچوقت بهش لب نزنه، باید توی رژیمش کنترل شده و کم بخوره تا وقتی که میلش رو از دست بده

حذف یهوییش غیرممکن و سخته

و خجالت نداره، همه قند و شیرینی دوست دارن

من خیلییییی وقته که قند رو حذف کردم و اصلا حریص نشدم...

اگه بوی شیرینی بیاد نه تنها دلم نمیخواد بلکه بدمم میاد..

تنها چیزی که قند داره و میخورم شکلات تلخه که شاید هفته ای یه تکه خیلی کوچیک ...

فست فودهم حذف کردم و واقعا با خوردنش حس بدی دارم حس خیلییییی سنگینی و چرب بودن پیدا میکنم ...

من از عید شروع به رژیم کردم فقط یک وعده غذا میخورم ولی همون ساعت هم هرچی دلم بخواد میخورم شیرینی شکل ...

افرین خیلی خوبه، موفق باشی

من برعکسم میان وعده زیاد میخورم زیاد کنار نمیام با یک وعده

من خیلییییی وقته که قند رو حذف کردم و اصلا حریص نشدم...اگه بوی شیرینی بیاد نه تنها دلم نمیخواد بلکه ...

خب موفق باشی. خیلی کم هستن این ادما

من خودم زندگیم به غذا وابسته ست و مشکل پرخوری عصبی دارم

برام غیرممکنه

اره ولی بدن انسان ماشین نیست که یه روزه بخواد دیگه هیچوقت بهش لب نزنه، باید توی رژیمش کنترل شده و کم ...

یه مدت سعی کنی نخوری تا کاهش وزن صورت بگیره. بعدش هر از گاهی هم بخوری اوکیه. مثلا ده روز یه بار یا دو هفته یه بار

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را