2777
2789

من خودم سه ساله بچه دارم 

دلیل طلاقم خیانت همسرم 

شاغلم خونه اجاره ای بچمون هم پیش جفتمون هست و هنوز سه سالشه 

مورد ازدواجی خوب برام پیش نیومده این سه سال اما بدم نمیاد ازدواج کنم برای رفع نیاز عاطفی جنسی تنهایی و...بخوام از تجربه طلاقم بگم واقعا با بچه سخته رو‌ح‌و‌روان آدم تا ابد داغون میشه برا بچه💔و خدایی از لحاظ مالی دست تنها خیلی سخته

من خودم بااینکه همسرم خیانت کرد خواستم ببخشمش اما نخواست و زود رفت با دوست دخترش ازدواج کرد 

شما ها در چه حالین از خودتون بگین 

راضیم .ازدواج کردم ولی هرگز تن  ب خواری زندگی با خائن نمیدم. شوهرم بخواد خدای نکرده خیانت کنه عمرا باهاش بمونم. قدر خودتو بدون 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

آرزو میکنم بهترینا واست پیش بیاد قشنگم🫂🫶

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضیم .ازدواج کردم ولی هرگز تن ب خواری زندگی با خائن نمیدم. شوهرم بخواد خدای نکرده خیانت کنه عمرا ب ...

به خاطر بچم خواستم ببخشمش چون به روش اون زمان نیوردم که خیانتش رو متوجه شدم بچه ها واقعا گناه دارن

شما بچه هم داشتی

۶ سال پیش، پسر من دو سالش بود که جدا شدم و با خودمه.

با اینکه مخارج بالاست و سخت میگذره و پدرش هم هیچ هزینه‌ای پرداخت نمیکنه از جداییم ناراضی نیستم و هرگز راضی به ازدواج دوباره نیستم!

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁            
راضیم .ازدواج کردم ولی هرگز تن ب خواری زندگی با خائن نمیدم. شوهرم بخواد خدای نکرده خیانت کنه عمرا ب ...

بچه آدم آواره میشه زیر دست ناپدری نامادری 

هیچوقت طعم داشتن خانواده رو نمیچشه هیچوقت و پدر و مادرش رو باهم نمی‌بینه خلاصه که بهش ظلم میشه ناخواسته و ناحق 

۶ سال پیش، پسر من دو سالش بود که جدا شدم و با خودمه.با اینکه مخارج بالاست و سخت میگذره و پدرش هم هیچ ...

منم خداروشکر ناراضی نیستم اما از تنهایی هم خیلی بدم میاد 

آخه جدا که میشی همه به قصد سواستفاده می‌خوان بیان سمت آدم 

اولش نباید بچه دار میشدی وقتی شدین مسئولیت پذیر باشید ولو اینکه طلاق گرفتین باشین.خواهرشوهرم دوبار طلاق گرفته بچه دار مثل شما کلا دیگه نمیخواد ازدواج کنه مهمانی میره اینور اونور اهل اشپزی و خونه داری هم نیس .مثل مردا همیشه دنبال کار و پوله.ادم از دور فکر میکنه چقد خوشحاله از این وضعیت ولی ته ذهنش همش به ادمای که متاهلن شوهر دارن حسودی میکنه ادم متوجه میشه.

به خاطر بچم خواستم ببخشمش چون به روش اون زمان نیوردم که خیانتش رو متوجه شدم بچه ها واقعا گناه دارنشم ...

بنظرم ازدواج نکن دیگ .مردا تو ایران قابل اعتماد نیستن .خواستی کسی دلت گرفت  سریع اقدام نکن پشیمون میشی 

دیر بشه ولی بمون وقتش آدم مناسب بیاد .خدا بخواد جوری پازل کنار هم میچینه  خودت میمونی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
منم خداروشکر ناراضی نیستم اما از تنهایی هم خیلی بدم میاد آخه جدا که میشی همه به قصد سواستفاده می‌خوا ...

اصلاً دور مرد رو توی زندگیت خط بکش به نظر من

فقط بلا و آفت میزنن به زندگی آدم

سرگرم زندگیت باش بچه‌‌ت رو بزرگ کن

جوری عادت میکنی به تنهاییت که دیگه خودت دلت نمی‌خواد هیچ مردی بهت نزدیک بشه

اصلاً دور مرد رو توی زندگیت خط بکش به نظر منفقط بلا و آفت میزنن به زندگی آدمسرگرم زندگیت باش بچه‌‌ت ...

آخه دورم دیدم مثلا خالم یا آدمای دیگه که جدا شدن و ازدواج نکردن با همین تفکر 

اما الان سن بالا مریض و دست تنهان و میگن پشیمونن کاش ازدواج کرده بودیم تو این سن یکی کنارمون بود و...تنهایی خیلی سخته 

من خالم خونه تنها دچار افسردگی شده و دوباره حالش بد شده تا مرز مرگ رفته چون کسی اون تایم کنارش نبوده بچه هایش همه ازدواج کردن مثلا کارشون تموم شده اومدن بهش  سر بزنن دیدن مامانشون بیهوشه

۶ سال پیش، پسر من دو سالش بود که جدا شدم و با خودمه.با اینکه مخارج بالاست و سخت میگذره و پدرش هم هیچ ...

خواهرشوهرم طلاق گرفته یه پسر داره شوهرش هیچ نفقه نمیده اصلا سر هم نمیزنه من در تعجبم ادم چقدر سنگدل و بی رحم باشه .حالا مادرشوهرم میگه خواهرشوهرت اجازه نمیده من که اصلا باور نمیکنم مگه میشه یه پدر هر چند مادر بچه بگه پول نده .ادم باید خیلی بیخود بی مسئولیت باشه

خواهرشوهرم طلاق گرفته یه پسر داره شوهرش هیچ نفقه نمیده اصلا سر هم نمیزنه من در تعجبم ادم چقدر سنگدل ...

عزیزم اگه مسئولیت پذیر و باوجدان بودن که ازشون جدا نمی شدیم 😄