2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو ندیدم که گفتی،  اما کره ای بخوای تو ژانر جنایی/معمایی و جهان موازی سریال قطار خوبه با بازی یون شی یون … حالا باز نظرات رو بخون قبل از دان

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
اگه from ندیدی ببینش سریال الیس در سرزمین مرزی هم قشنگه

فرام دقیقا ترسناک و معماییه 👍 ولی فکر کنم همچنان فصلای بعدی داره نه ؟

اره اگه تابستون فصل جدیدش بیاد خوبه

دو فصل اول رو دیدم واقعا خیلیییی سخت بود که منتظر فصل جدید باشم ، سر همین هر کار کردم نتونستم خودمو راضی کنم فصل جدید رو ببینم 😅میذارم یه دفعه کامل شه … ولی خب ارزش داشت دیدنش واقعا من سبکش رو خیلی دوست داشتم 

دو فصل اول رو دیدم واقعا خیلیییی سخت بود که منتظر فصل جدید باشم ، سر همین هر کار کردم نتونستم خودمو ...

پس صبر کن ده سال 😂😂😂 تهیه کننده های فرام سریال لاست هم ساختن و ده سال کشش دادن خواستی اونم ببین قشنگه

استارتر یه مینی سریال هم هست به اسم ۱۸۹۹ ، اینم اسرار امیز و معماییه ، اگه دارک رو دیده باشی این سریال رو همون سازنده ها ساختن 

پس صبر کن ده سال 😂😂😂 تهیه کننده های فرام سریال لاست هم ساختن و ده سال کشش دادن خواستی اونم ببین ق ...

ای وای😱😅 

لاست رو دیدم خیلی دوست داشتم، فرینج رو هم خیلی دوست داشتم