2777
2789

من روزی دو سه ساعت دعوا دارم که با پسرم درس کار کنم کلاس هفتمه عربی رو کار کردم و زبان 

روز درمیون هم معلم ریاضی گرفتم براش 

نمی‌دونم چرا حس میکنم اکه درس نخونه بدبخت میشه 

همش تو ذهنم فکر مهاجرت دارم 

باید دکتر بشه تا بفرستم بره 

برای دخترمم همین طور اونم خیلی اذیت میکنم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مامانا کاری میکنین بچه ها از درس زده بشن 

مامان منم سرم زور بود برا درس خوندن اواخر دیگ علاقمو از دست دادم ب کل نسبت ب درس

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
تابستون رو بذار راحت باشن اینجوری از درس زده میشن که

خودم شاغلم و شیفتم مخالف پسرمه 

پارسال خیلی اذیت شدیم دوتایی چون تایممون با هم نمی‌خورد 

میگم همین عربی و زبان و ریاضی رو حداقل یه دور بکنه خیالم راحت باشه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
نه بابا ولشون کن هفتم اصلا نیازی نیست، اصلااا

میخام کتابا تموم بشه طول سال تیزهوشان رو بخونه 

ذهنش خیلی خیلی خوبه چون بیش فعالم هست ریتالین می‌خوره و میگم با این مغز حیفه درس نخونه 

اصلا بهش بنظرم فشار نیار تازه اول راهه بذار لذت ببره از تابستونش

مهم نیست از کلاس  اول تا هشتم فقط سعی کنه درسای اصلی مثل ریاضی زبان و اینا که بعدنام باهاشون کار داره رو باهاش کار کن 

نهمم بر اساس علاقش به رشته ی مورد نظرش تلاش کنه بله علاوه درسای ریاضی و زبان که اون رشته رو بتونه بیاره  از دهم تا دوازدهم بکووووب بخونه که این سه سال فقط تو کنکور تاثیر داره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

زبان که میره تمام روزها هم فوتبال داره از مرداد ماه ریاضی میفرستم پیش معلم اش

رباتیک فرستادمش 

کلاس ورزشی دوست نداره

خودم شاغلم و شیفتم مخالف پسرمه پارسال خیلی اذیت شدیم دوتایی چون تایممون با هم نمی‌خورد میگم همین عرب ...

اها خب اگه اینجوریه باهاشون کار بکن درسایی ک فک میکنی مشکل دارن ولی زیاد سخت نگیر صرفا جهت سرگرمی باهاشون کار کن اینجوری زده میشن. دیدم که میگم

be your own her’o'