2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم اونا از عدم اگاهی هست گلی اهمیت نده .دکتر متخصصم موقع زایمانم گفت بسیار اسم زیبایی هست به دخترت ...

من دنبال اسم بین الملی هم هستم. اسمی ک تو زبانهای خارجی هم قابل تلفظ باشه و معنی بده...دنا این ویژگی رو بخوبی داره. با د هم شروع میشه ب بچه اولم میاد. کلا ویژگی های خوبی داره. اون ماشین هم موقتیه...مگه اینها بزرگ بشن اون ماشین هم ماندنیع؟ و فقط مشکلم این بود ک میگن دخترونه اس...الان میبینم بزرگتر ها نمیزارن مسخره کردن ب بچه مدرسه ای ها برسه...جلوجلو طرف میخورن

من دنبال اسم بین الملی هم هستم. اسمی ک تو زبانهای خارجی هم قابل تلفظ باشه و معنی بده...دنا این ویژگی ...

ان شالله به سلامتی زایمان کنی ..کلا اسم های این مدلی شیک هستن به حرف هیچکس اهمیت نده دهن مردم رو نمبشه بست ببین دلت چی میگه خودت چی دوسداری ...دیار  هم قشنگه 

ان شالله به سلامتی زایمان کنی ..کلا اسم های این مدلی شیک هستن به حرف هیچکس اهمیت نده دهن مردم رو نمب ...

بنظر منم اسم دخترت خیلی زیباست...انشالله نامدار باشه...منم این اسم بخاطر دخترونه بودن تردید داشتم بزارم. ولی شوهرم می‌گفت ثبت احوال پسر هم ثبت کرده

بنظرت خیلی رومانتیک نیست؟ مثلا یه مرده بزرگ اسمش دیار باشع؟

دیار قدیمی و لری هست به معنی سرزمین و ی جاهای به معنای دیدار هست الان همه ی اسم ها این مدلی هستن اسم اجق وجق و بی معنی هم نیست بسیار زیبا و بامعناست

ان شالله به سلامتی زایمان کنی ..کلا اسم های این مدلی شیک هستن به حرف هیچکس اهمیت نده دهن مردم رو نمب ...

نمیدونم پیگیر بودی یا نه. معانی خارجیش هم بسیار زیباست. انشالله اگه برای کاری تحصیلی بره یه جای بزرگتر و بین الملی مشکل اسم پیدا نمیکنه