2777
2789
عنوان

غذای کمکی لطفا بیاین

59 بازدید | 5 پست

مامانا سلام خوبین 

روری چند وعده به نینی غذای کمکی بدیم؟ 

غذای گرمشده میشه بهش بدیم مثلا الان  برنج و سیب زمینی و هویج پختم براش خیلی کم خورد اخر شب یا فردا میشه گرم کنم بهش بدم؟ 

سعی کن خیلی کم همیشه درست کنی اندازه یک وعده نهایتا اگ ظهر درست کردی شب گرم کن برای روط بعد نذار

بستگی داره بچها اشتهاشون متفاوتهولی شیرحتما تاشته باشی چون بعد غذا خوردن دیگ همش غذا میخان شیرو میخان بیخیال بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.روزی سه بار به نینی ۸ماهه میدم.اخرشب اگه نخورد بریز دور.نینی منم هویج و سیب زمینی دوست ند ...

من  کم کم میخوره اما زود زود واسه همین یه ذره هم‌درست میکنم اما باز میمونه  نمیشه  که سه ساعت یه بار براش غذا بزارم بپزه طولانی تر هم باید رو گاز باشه ک نرم تر بشه خلاصه خیلی وقتم گرفته میشه  پس میشه حداقل چند ساعت بعد گرمش کنم