من یه دایی پول دار دارم که هر ده سال یه بار هم مامانم رو دعوت نمیکنه خونش.. ادرس خونش هم بلد نیست مامانم...هیچ عروسی ابجیام هم نیومده تا حالا نه کادو نه هیچی....مامانم بابام عمل کردن حتی یه زنگ نزد....میخوام بگم کلا غریبست ..حالا که شهرشون ج ن گ شده با اهل و عیال ۶ نفر ادم یک هفتست لنگر انداختن خونمون....انقدر هم پول دار هستن بتونن به راحتی که یه خونه مبله کرایه کنن شهرمون باشن....حالا پدرم یه بازنشسته با حقوق کم ...مامانم بنده خدا تازه کمرشو عمل کرده داره بشور بساط میکنه واسشون....من خودم خونم هستم ولی دلم بحال مظلومیت مامان بابام میسوزه گیر فامیل پرو افتادن
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.