2777
2789
عنوان

با مهمون اویزون و چتر انداز چه کنیم

253 بازدید | 20 پست

من یه دایی پول دار دارم که هر ده سال یه بار هم مامانم رو دعوت نمیکنه خونش..  ادرس خونش هم بلد نیست مامانم...هیچ عروسی ابجیام هم نیومده تا حالا نه کادو نه هیچی....مامانم بابام عمل کردن حتی یه زنگ نزد....میخوام بگم کلا غریبست ..‌حالا که شهرشون ج ن گ شده با اهل و عیال ۶ نفر  ادم یک هفتست لنگر انداختن خونمون....انقدر هم پول دار هستن بتونن به راحتی که یه خونه مبله کرایه کنن شهرمون باشن....حالا پدرم یه بازنشسته با حقوق کم ...مامانم بنده خدا تازه کمرشو عمل کرده داره بشور بساط میکنه واسشون....من خودم خونم هستم ولی دلم بحال مظلومیت مامان بابام میسوزه گیر فامیل پرو افتادن

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحویلشون نگیرن درست میشه

من و ابجیام هیچکدوم  تو این یه هفته خونه مامانم نرفتیم که مثلا اونا بفهمن بهشون بر بخوره برن....اصلا انگار نه انگار

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

ماهم رفتیم خونه فامیل بخاطر جنگ حتما اوناهم عین شما فکرمیکنن

اگر وضع مالیتون مثل داییم توپه خواهشا مراعات کنید....واقعا گرونیه مگه حقوق یه بازنشسته چقدره بخواد مدت طولانی پذیرایی کنه

من عموم اینجوریه هر چی بی محلی کردیم فایده نداشت مگه از رو می‌رفتخونه ما مسافرخونه و کاروانسرای رایگ ...

منم اگر تا یکی دو روز دیگه نرن شاید مجبور بشم مستقیم زنگ بزنم بگم برن....به درک که قهر کنن

ماهم رفتیم خونه فامیل بخاطر جنگ حتما اوناهم عین شما فکرمیکنن

خرج روزانه بیارین همچین فکری نمیکنن 

باور کن فامیلای مادری ما وقتی خونه ما میان حتی برای مهمونی ۲ روزه از راه دور ، بند و بساط شو خودشون میارن 

چه برسه بخوان زندگی کنن