2777
2789

امروز رفتم مغازه تعمیرات موبایل سر کوچمون تا ببینم چرا نت بی صاحابم وصل نمیشه.

پسره صاحب مغازه ب دلم نشست.هیکل یا قیافه خاصی نداشت وضع مالیشم انچنان عالی نبود ک این اصلا ب من ربطی نداره.

خلاصه ک خیلی تر تمیز بود و باشخصیت.

بهم نگاه میکرد.سعی کردم ب حرف بگیرمش و بقول دخترای سایت چراغ سبز بهش نشون بدم😊

خودش البته اروم بود زیاد حراف نبود.حلقه هم دستش نبود پارتنر هم گمون نکنم داشته باشه بازم مطمئن نیستم.

هرکاری کردیم اونجا ی برنامه رو موبایلم نصب نشد.قرار شد ی برنامه رو ک نصب کردم بهش پیام بدم تا برام اطلاعات اون برنامه رو بفرسته بعد فردا برم هزینه شو حساب کنم.

الان نمیدونم بهش بگم یا نه.

از یطرف تاالان ب پسر جماعت پبشنهاد ندادم از یطرفم حوصله ندارم منتظر بمونم تا اون بیاد جلو.

نمیدونم تو پیام بپرسم نپرسم...نمیدونم ارزششو داره یان

نظر شما چیه خوشگلای من

🦋🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدت زمان بیشتری می‌شناختیش بهت میگفتم حرف دلتو بهش بگو ولی الان با یه بار دیدن بنظرم جالب نیست.بهترین راهش اینه به بهونه‌های مختلف و سوالای الکی چت کنی باهاش کم کم آشنا میشین

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو پیشقدم شی تا آخرشم باید تو بری جلو 

یعنی جایگاهتو توی رابطه باهاش به عنوان یه دختر نداری

نه درست نازتو میکشه نه بهت درست محل میده 

اگه دوستت داشته باشه باید خودش بگه در کل دختر بهتره به مرد جماعت فکر نکنه که فقط روانش آسیب میبیته و بس