2777
2789
عنوان

حالم بده نمرم

171 بازدید | 20 پست

کلی نشستم درس خوندم شیش روز درس خوندم کل امتحانو هزاربار چک کردم رفتم قبل گرفتن کارنامه تو سایت my medu چک کردم دیدم گذاشته 10.75:))))))))) اصلا روم نمیشه دیگه سرمو بالا بگیرم:)))))) مطمئنم کلا فقط فقط نهایت یه نمره اشتباه داشتم با کتاب چک کردم تو گوگل سرچ کردم با هوش مصنوعی چک کردم با دوستام چک کردم:)) این همه تلاش کردم گند خورد تو معدلم...ترم اولم این بلارو سرم آورد دیگه کاری نبود نکرده باشم منی که این درسو پایین 19.5 نگرفتم دویست هزاربار به معاون گفتم و هربار بهانه های مختلف و برگمو نشونم ندادن:))) منم انقدر هروقت میرفتم سراغش ناراحت میشدم که دیگه بیخیال شدم و الان دوباره همین شده:) دیگه واقعا طاقتم تموم شده مگه میشه همچین چیزی؟؟؟؟ مگه من عقل ندارم یه چیزو چک کنم اونم همه سوالا همون دوستام که باهاشون چک کردم هیجده نوزده میشن و من میشم ده:)))) اصلا خودم براشون توضیح دادم و کتابو چک کردیم:))) دارم دیگه به عقلم شک میکنم...بچه ها کمکم کنین

شاید یکی مشکلی باهات داشته یا چیزی و از قصد این کارو کرده

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميشه بري اموزش و پررشي جايي شكايت كني ؟برگه ات را ببيني خنگ كه نيستي نفهمي نمره ات حدودي چند ميشده

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
شاید یکی مشکلی باهات داشته یا چیزی و از قصد این کارو کرده

آخه هم ترم اول هم دوم؟ از یه طرفم میگم اگه من انقدر ضعیفم خب چرا امتحانای مستمرم انقدر داغون نبود... 

آخه هم ترم اول هم دوم؟ از یه طرفم میگم اگه من انقدر ضعیفم خب چرا امتحانای مستمرم انقدر داغون نبود...

دقیقا منم همینو میگم یا احتمالا برگتو دست کاری مردن که میگی هرکاری کردم نشونم نمیدن

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

نميشه بري اموزش و پررشي جايي شكايت كني ؟برگه ات را ببيني خنگ كه نيستي نفهمي نمره ات حدودي چند ميشده

حتما میرم...

همینو میگم واقعا دارم به عقل خودم شک میکنم.... 

خودت چک کردی چند میشدی

19.5 

دوتا سوال بیست پنج صدمو تو کتاب پیدا نکردم بقیه عینا یا تو امتحانا بود یا کتاب با بقیه هم چک کردم...اینجوریم نیستم سرسری چک کنم کلمه کلمه چون همش بدجووور تصحیح میکنن.... حالا اصلا من خر 18 دیگه باید میبود که...