2777
2789
عنوان

کنکوریای عزیز و اگاه

162 بازدید | 13 پست

بچه ها سلام از فردا میخوام تست های جامع سنجش رو شروع کنم.قلمچی هم زیاد زدم میخوام یکم سنجش هم آشنا بشم ولی پیدا نمیکنم سوالاتشو

میشه بگید از کدام کانال یا سایتی آپلود میشه ک بتونم آزمون های سال‌های اخیر رو دانلود کنم فقط ایتا و روبیکا دارم

هر کس میدونه بگه مرسی

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

توروخدا بیا بگو چطوری داری میخونی

شما دعا کن اول کسی پیدا بشه

جواب سوالمو بده

سوالای سنجش پیدا نمیکنم اصلا🥺

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دعا کن اول کسی پیدا بشهجواب سوالمو بدهسوالای سنجش پیدا نمیکنم اصلا🥺

منم هرچی گشتم پیدا نکردم ولی برای اردیبهشت تو گوشیم هست

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

منم هرچی گشتم پیدا نکردم ولی برای اردیبهشت تو گوشیم هست

از کجا آوردی

سالهای قبلم باشه مشکلی نیست

تجربی هستی

از کجا آوردیسالهای قبلم باشه مشکلی نیستتجربی هستی

سالا قبل که توی گوگل هست 

اردیبهشتم قرار بود همون موقع بزنم وقت نکردم نگهش داشتم

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

خیلی شغل خوبی نیست اذیت میشی

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

خیلی شغل خوبی نیست اذیت میشی

ممنون میشم سخنان حاشیه ای و بی ربط نگید

سالا قبل که توی گوگل هست اردیبهشتم قرار بود همون موقع بزنم وقت نکردم نگهش داشتم

تو گوگل ندیدم

البته نتم ضعیف

تو کانالای روبیکا و ایتا هم ندیدم

خب اگه اردیبهشتو بخوای میتونم برات بفرستم

مرسی روبیکا دادی درخواست بدم عزیزم