2777
2789
عنوان

درد دندان

44 بازدید | 10 پست

چند روز ن نخ کشیدم ن مسواک زدم حالا دو روز کل دندونام درد میکنه مخصوصا وقتی سرمو میزارم زمین اصلا خواب ندارم به نظرتون از چیه

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجام ک درد نداره میگن تو دهنت حتما باد افتاده نمیدونم یعنی چی

من غده لنفاویم عفونت و باد کرده بود و اونم میزد به دندونم تا یماه سرگردون بودم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من غده لنفاویم عفونت و باد کرده بود و اونم میزد به دندونم تا یماه سرگردون بودم

من همه چیزم اوکی اما کل دندونام درد میکنه شدید جوری ک شب نمیتونم بخوابم

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

من همه چیزم اوکی اما کل دندونام درد میکنه شدید جوری ک شب نمیتونم بخوابم

دندون غروچه ندارید؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

فک کنم بعضی شبا دارم‌

همونه 

برین دندونپزشکی که متخصص ارتودنسی باشه بهتون یه قالب میده که شبا بزارین