2777
2789

ولی بنظرش خیلی سایته سمی😂😂

تا حالا نیومده از تو حرفا خودم به این نتیجه رسیده

بنظرم اگه بیاد بیشتر با نیازها , شخصیت,نوع رفتاری که باید با همسرش داشته باشع آشنا میشه

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینه خاموش بخونه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چقدرم تفکرات خانمای اینجا اکثرا درسته:/

بیشتر گمراه میشه بنده خدا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من اکانت من رو دوس پسرم داره بهش دادم

یعنی میدونه کاربریم چیه و سرچ میکنه حرفامو میخونه

گاهی داریم حرف می‌زنیم پای تلفن میگم برو فلان تاپیکمو‌ بخون

بعد میاد اینجا عنوان ها رو میخونه و پای تلفن پشماش میریزه از خنده

خیلی بانمکه ری اکشنش

https://t.me/OffShirley