2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنین

85 بازدید | 12 پست

من یازدهمم و هنرستانم

نوبت اول رو خیلی بد دادم ولی گفتم اشکال نداره نوبت دوم رو میترکونم کلی خوندم و تلاش کردم گفتم حتما ۱۹ میشم 

تازه رفتم کارناممو دیدم 

زده بود ۱۷.۹۰:)

یعنی من در این حد بی فایده ام؟..که نتونستم..من تموم تلاشمو کردم چرا اینشکلی شد از خودم بدم میاد:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین شما که هنرستانی هستی نمرات کل سال و همچنین پودمان و مستمر و کلن همه نمرات باهم قاطی میشن و میانگین گرفته مبشه 

یعنی نمرات کل سال

نمرات نوبت اولت که بد شده با نوبت دوم میانگین گرفته شده که شده این وگرنه حتما نمرات نوبت دومت خوب بوده

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

عزیزم ببین شما که هنرستانی هستی نمرات کل سال و همچنین پودمان و مستمر و کلن همه نمرات باهم قاطی میشن ...

ممنونم ازت ولی ناراحتم من توقع همچنین نتیجه ای رو نداشتم:)

ممنونم ازت ولی ناراحتم من توقع همچنین نتیجه ای رو نداشتم:)

عزیزم بلخره اتفاقیه که افتاده 

فقط یچیزی شما کنکور هنرستان یا هنرداری یا با شرط معدله ؟ 

چون بیشتر رشته ها هنرستان با شرط معدله که وارد دانشگاه میشی اون مهمه اگر نه کنکور هنرستان داری معدل اصن مهم نیست

اولا معدلت خیلیم خوب شده

دوما این دوره زمونه باور کن نه معدل مهمه نه مدرک! فقط یک مهارت رو خوب بلد باشی بهترین شرکت ها استخدامت میکنن و بهترین درامد کسب میکنی 

خیلیا تو فامیل خودمون بودن معدل ۱۹ و ۲۰ داشتن و هیچی نشدن

خیلیا هم دبیرستان معدلشون  ۱۰،۱۲ بوده و بعدا خیلی پیشرفت کردن

من خودم دبیرستان زیاد تجدید اوردم😆 ولی بعدا تو دانشگاه نمره الف شدم و معدلم خیلی خوب شد ( که بازم زیاد مدرک بدردم نخورد و رفتم دنبال کسب مهارت و تجربه و کار اموزی)

ارزش تو به نمره ات نیست. خلاصه که زیاد غصه نخور و سخت نگیر :)همینجوری خوبی

عزیزم بلخره اتفاقیه که افتاده فقط یچیزی شما کنکور هنرستان یا هنرداری یا با شرط معدله ؟ چون بیشتر رشت ...

نه من کامپیوتر میخونم رشتم کنکور داره ومعدل مهم نیست عزیزم 

اولا معدلت خیلیم خوب شدهدوما این دوره زمونه باور کن نه معدل مهمه نه مدرک! فقط یک مهارت رو خوب بلد با ...

نمی‌دونم چی بت بگم:) مرسی ازت مرسی که وجود داری مرسی که انقد مهربونی بهم امید دادی.

نه من کامپیوتر میخونم رشتم کنکور داره ومعدل مهم نیست عزیزم

خب پس غصه چیو میخوری ؟ از الان تلاش کن کنکور بخون 

کنکور رو جبران کن