2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی خوردم ولی پریود نشدم

151 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من روز یازدهم دوره بعد از ۸ ساعت از رابطه دوتا قرص اورژانسی تنسی ۰/۷۵ رو باهم خوردم بعد گذشت ۱۲ ساعت از قرص اول استرس داشتم یدونه هم اورژانسی ۱/۵خوردم اما بعدش پریود نشدم حالا هم وقت پریودمه بازم پریود نشدم خیلی استرس دارم ممکنه حامله شده باشم یا از بهم ریختگی هورمون میتونه باشه چیکار کنم 

بابا انقد سخت نگیر همون ی دونه اورژانسی بخوری امکان نداره بارداربشی انقدم قرص اورژانسی نخور فقط سالی دوتا میشه خورد

من گاهی مجبور میشم  قرص بخورم بعد رابطه چهارتا ال دی میخورم 

التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برای اطمینان بیبی چک بزن

قرص اورژانسی برای من یک ماه به تاخیر انداخت

اگر داروی دیگه ای مصرف میکنی از اون هم میتونه باشه

بیبی چک رو که زدی و مطمئن شدی تا یک ماه به خودت فرصت بده

می‌آید هر آنچه باید! :)🌿
بابا انقد سخت نگیر همون ی دونه اورژانسی بخوری امکان نداره بارداربشی انقدم قرص اورژانسی نخور فقط سالی ...

من دیروز نزدیکی داشتم و امروز دوتا 0/75 همزمان خوردم امکانش هست بنظرتون؟

بابا انقد سخت نگیر همون ی دونه اورژانسی بخوری امکان نداره بارداربشی انقدم قرص اورژانسی نخور فقط سالی ...

ببخشید من یک روز بعد رابطه ک اونم مطمئن نیستم منی ریخته باشه داخل یا نه دوتا اورژانسی 75باهم خوردم تاثیر داره بنظرتون؟