2777
2789

سلام سلام سلام

آقا من پوستم چربه و جای جوش و منافذ دارم 

یکمم جوش چاشنی صورتم هست

هفته پیش 4 تا محصول سفارش دادم و بدستم رسید

اسم آنلاین شاپ رو نمیگم تا عزیزان حاضر در صحنه نگن تبلیغه😐

اولین شوینده گودمورنیگ کوزارکس هست که محشرهههههه

قشنگ پوستم روشن شده 

دومیش ضد جوش نوتروژینا هست که طی 3 روز جوش و خشک کرد

بنظرم خوب بود

سومیش ترمیم کننده راکوتن هست که شدیدااااا راضیم

شبا میزنم و تا صبح میمونه

صبح قشنگ پوستم براق میشه

چهارمیش هم نیاسینامید بالانس هست

من اوردینری زدم و شدیدا پوستم واکنش داد ولی اینو که میزنم یه بافت سبک داره و قشنگ پوستم جون میگیره

من همه اینا رو تو تخفیف گرفتم 1.400

همشون هم اصل هستن

تو این حدودا یک هفته من که ازشون راضی بودم

امیدوارم به کارتون بیاد❤️

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ی عکس از پوستت بدی؟

و اینکه اسم انلاین شاپو بمن بگو مرسی

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

گومورنینگ اره عالیه

اسم انلاین شاپو بگو

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
میتونی ی عکس از پوستت بدی؟و اینکه اسم انلاین شاپو بمن بگو مرسی

قبلش رو ندارم متاسفانه

من خیلی محصول استفاده کردم ولی هیچکدوم به خفنی اینا نبودن

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀