endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2537 عنوان خیلی عصبیم چیکارکنم 71 بازدید | 3 پست کلافم کلافمممممم کلافممممعصبیم وای دوست دارم بزنم یچیزیوخرابکنمحالت تهوع دارمحالم داغونه چ غلطی کنم اروم شم اه انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست. 1404/04/01 | 20:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6929 بگیر به جفت کتفت هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2537 بگیر به جفت کتفت ایده ی جالبی نیست دوست دارم سرمو بکوبم ت دیوار انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6929 ایده ی جالبی نیست دوست دارم سرمو بکوبم ت دیوار اگه با علته که سعی کن خودتو با هر روشی متقاعد کنی و آروم بشی چون بعدا یادت میرهولی اگه بی دلیله بخواب لابد روحت خستست بعدش پاشوبه تمام کارات برس هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد