2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم چیکارکنم

64 بازدید | 3 پست

کلافم کلافمممممم کلافمممم

عصبیم وای دوست دارم بزنم یچیزیو‌خراب‌کنم

حالت تهوع دارم

حالم داغونه چ غلطی کنم اروم شم اه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بگیر به جفت کتفت 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بگیر به جفت کتفت

ایده ی جالبی نیست 

دوست دارم سرمو بکوبم ت دیوار

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده ی جالبی نیست دوست دارم سرمو بکوبم ت دیوار

اگه با علته که سعی کن خودتو با هر روشی متقاعد کنی 

و آروم بشی چون بعدا یادت میره

ولی اگه بی دلیله بخواب لابد روحت خستست بعدش پاشو

به تمام کارات برس

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه