یه سوال داشتم از یه مدیر بی شرف و بی وجدان به غیر از آموزش و پرورش مدرسه کجا میشه شکایت کرد که نتیجه بده.تو آموزش و پرورش منطقه پیگیری نمیکنن چون چند تا خواهر و برادر هستن که مدیر و معلمن یکیشونم تو خود اداره س که هیچ شکایتی به جایی نمیرسه.بخدا خون بچه هامونو تو شیشه کرده.
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
متاسفانه مدرسه ی دیگه یی اطرافمون نیست یکی دیگه هست دوره اما راضی بودم بره به هیچ عنوان مدیرش قبول نکرد گفت آدرستون به اینجا نمیخوره ما هم اصلا جا نداریم
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله درسته همین مدرسه هم کم دانش آموز نداره که بی نهایت نخاله ان.بخدا تو مدرسه چاقو کشی میکنن عرق میخورن.دقیقا ناراحتیم از اینه با وجود همچین بچه های به دختر من انظباط کم داده البته به کل کلاس همینجوری داده روز کارنامه دفترش میدون جنگ بود همه داشتن اعتراض میکردن
بله. اساسا شکایت نباید حضوری باشه. باید تو مای مدیو ثبت کنید همراه مستندات. خیلی خوب هم رسیدگی میشه. ...
ممنونم از راهنماییت.مستندات فقط کارنامه دخترمه چیز دیگه یی ندارم.ترم اول عالی بوده انظباط ترم دوم خوب داده.تمام نمره هاشم ۲۰ کلاسی هاشم همینطور.خب اگه بچه ی بی ادبی بود تمام معلم ها که کلاسی شو ۲۰ نمیدادن.همون درسی هم که ۱۵ داده ترم اول ۲۰ بوده درس هنره که فقط یه دفتر نقاشی دارن امتحانم ندارن تو اون دفترم همه نمره هاش ۲۰ بوده
بچه توخونه یه رفتار دارن تومدرسه ازادن و باهمکلاس شون مچ میشن بمب میترکونن
درسته اما خب همون موقع که رفته بودم مدرسه دنبال بهانه بود حتی از ناظم ها پرسید تو حیات چطوره گفتن تا حالا موردی نداشته.تمام معلم ها هم ۵نمره انظباط میدن اونو بهش دادن
همون رو بفرست. از وصع مدرسه که میگی عرق میخورن و... هم کامل بنویس. البته بگم که اسمت ثبت میشه. اگر س ...
ترسم از همینه
همین امسال تو این مدرسه ۵ نفر بخاطر عرق اخراج شدن یک هفته دعوای گروهی بود دخترا با دوست پسراشون جلو در مدرسه قیامت کرده بودن هر روز پلیس میومد اینا کاملا قابل اثباته