2777
2789
عنوان

مدیر بی وجدان

181 بازدید | 30 پست

سلام خانما امیدوارم حال دلتون خوب باشه 

یه سوال داشتم از یه مدیر بی شرف و بی وجدان به غیر از آموزش و پرورش مدرسه کجا میشه شکایت کرد که نتیجه بده.تو آموزش و پرورش منطقه پیگیری نمیکنن چون چند تا خواهر و برادر هستن که مدیر و معلمن یکیشونم تو خود اداره س که هیچ شکایتی به جایی نمیرسه.بخدا خون بچه هامونو تو شیشه کرده.

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیس🤣🤣🤣

واقعا میشه.اتفاقا انقدر مدیر بی کفایت و بی مسئولیته هر روز پلیس تو مدرسس.اصن تو کلانتری محل معروف شده این مدرسه

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

واقعا میشه.اتفاقا انقدر مدیر بی کفایت و بی مسئولیته هر روز پلیس تو مدرسس.اصن تو کلانتری محل معروف شد ...

حالا تیری در تاریکی رها کن شاید شد

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

حالا تیری در تاریکی رها کن شاید شد

نمی‌دونم باید امتحان کنم.بخدا دیوونه شدم انقدر حرص خوردم.هرچی از دهنش درمیاد به بچه ها میگه یه خواهرم داره معلمه اونم بدتر از این یه روز سر کلاس توهین بدی کرده بود به بچه ها منم رفتم سر و صدا هرچی دهنم دراومد گفتم الان کارنامه دخترم و گرفتم تمام نمره هاش ۲۰ اون یه درس و داده ۱۵ انظباطشم داده خوب.بخدا دختر من یه دونه مورد انظباطی نداشته از این می‌سوزم بچه سر کلاس هم به حرف معلم اعتراض نکرده اومد به من گفت حالا بخاطر اعتراض من اینجور حق بچمو پایمال کردن بی شرفا

نمی‌دونم باید امتحان کنم.بخدا دیوونه شدم انقدر حرص خوردم.هرچی از دهنش درمیاد به بچه ها میگه یه خواهر ...

چقد بی شرفن واقعا

دارن از شغل شریف معلمی سواستفاده میکنن

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

اموزش،پرورش کل شکایتش کن پیش معاون وزیر

باید حضوری برم یا راهی هست اینترنتی ثبت کنم.تو مای مدیو هم میشه شکایت کرد فقط نمی‌دونم تو منطقه بررسی میشه یا می‌ره اداره کل.میترسم تو منطقه نباشه نه تنها به جایی نمی‌رسیم بدتر لج کنن با بچم

چقد بی شرفن واقعادارن از شغل شریف معلمی سواستفاده میکنن

خیییلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنید.یه روز رفته بودم مدرسه دیدم یا خدا صداش کل مدرسه رو برداشته داره به یکی میگه گردنتو میزارم لای در میشکونم تو طویله بزرگ شدی.بعدا فهمیدم یکی از دخترا پریود شده بوده میز کثیف شده بخاطر اون اینجوری وحشیانه بهش حمله کرده بود 

خیییلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنید.یه روز رفته بودم مدرسه دیدم یا خدا صداش کل مدرسه رو برداشته د ...

چ خطرناک

بچتو بذار ی مدرسه ی دیگه