2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کی گفته

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

در یک‌ کلمه لاس قشنگ زده 😁

من آدمی صبوری نبودم اما برای رسیدنمون خیلی صبوری کردم و با مخالفت ها کنار اومدم ❤تو تاپیک رسیدن عاشق ها بهم تگم کنید🥰کاربری اولم نیست ♾از زندگی یاد گرفتم هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست پس همیشه باید به بدترین احتمالات فکر کرد ☠️

‌پارادوکس داره 😂

دو معنی میده یک شهاب کیست 

دو یعنی چشمان از زیبایی چشمات خسته شده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چی بگم شاید فقط برا ما این باشه مثلا ما زن و شوهر میبینیم چشاشون یجوریع میگیم ععع چشاتون شهلا شده ...

واااای😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

😂😂😂😂آخه مشکل اینجاس طرف خودش رل داره حرفش قشنگ نبود

ببین من خودمم شاغلم و تو عالم همکاری همه حرفی بهم میزنن متاسفانه و اینی که گفتی که چیزی نیست واقعا

من آدمی صبوری نبودم اما برای رسیدنمون خیلی صبوری کردم و با مخالفت ها کنار اومدم ❤تو تاپیک رسیدن عاشق ها بهم تگم کنید🥰کاربری اولم نیست ♾از زندگی یاد گرفتم هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست پس همیشه باید به بدترین احتمالات فکر کرد ☠️