2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خجالت میشی مگه کین

خیلی سختته بگو هوی فرقی هم نداره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

وقتی‌ تا حالا صدا نزدی از این به بعدم

صدا نزن 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بگو پسرخاله 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

اسمشونو دیگه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

داداش

کبکم ن تنها خروس میخونه بلکه شهرام شب پره هم میخونه 🥰نمیترسین وقتی مردین بیان تو اکانت نی نی سایتتون تاپیکاتونو ببینن؟فوبیای منه🤐وحشی منم بافقی اَدامُ در میاره🤪دوتاصلوات بفرست یکی واسه من یکی واسه خودت🤣پرروام خودتی🤨این امضارو تو ی روز ننوشتم تو روزهای متوالی نوشتم خیلیا گفتن سرگیجه گرفتیم قبلش مسکن بخورتواگ میتونستی این همه امضارو بخونی الان دکترا داشتی پس زحمت نکش نخون شما کراشاتون  گلزار و پارسا پیروز فره من کراشم کراش ماشینیه قبلنا اکس اسم قرص توهم زا بود الان شده یار سابق اوه مای پیغمبر عسک بده😑بزبز😑 زود بز🙁چرا نمیبزی؟من ب نی نی سایت ایمان اوردم چون تو ی تاپیکی ک ترکیده بود هنوز لایکم میکردن 😐منیش پیول نت دامه وگرد منیش قصه بکین😒 هایده کو پری خانم توام ملکت بکم 🤪 بغیر استارتر و ۸۰۰ گله کاربر تر دی کسی ریپلای نکه ی حوصله نیرم بجز نی نی یار کسی تر تعلیقم نکه ی و پلیس فتا شکایت کم ن گیانم شیت نیم اری کورد کرماشانم نازار ۷ طایفه اینه بدان بچه ننه پرونده ی مه هم وزن تونه مه زندگیم رفته به باد بچه ننه دارم برات وقتی ابرو برمیداری نازتر میشی از قناری ایطو نرو توچشممان خندم میگیره آسمان هاااا یادم چی راسی لایکم بکن فره خوشم تی وقول عزیز ویسی اگر چیسه لیم مینا گیان باو خاموشم که 😔خو دی بسدانه بچنه مال خودان تادرودی دیگر بدرود هم هاتم تاپیکتم گزارش بکت بیلا بشیوم رفیق فره توامت و کاربریلی ک هرلوا گزارش دن توصیه درم ی جعبه شیرینی بسنن گرد خویان آشتی بکن ارا الکی فحش دید خوشته خود تی؟ خود گردیدسه بغل؟کمیگ  آرام چده مه و ناو عمرم اقره ک امضا نیوسام قصه نکردمه دسد درد نکه ی ک خونیده ی دوسد درم😘🤣شیت شیت تو بیمه چاویلت زندگیمه خدای بان سرکریمه ی روژ دسیلت گرم فیلم تو سوزیا دل مه شکیا بیزارم کردیده وی دنیا یارگدت هاکو مبارک بو کازو کوزت جمع که و ویره بچو 🤐اول روژهاتیدو دلم گردیه دس وپیم وتی تنیام ودادم برس منیش هاتمو بیخودی خام تو بیم ینی فک کردی گردیدسمه بازیچه وتی عمرا وکسی دل بیم اصن ممکن نیه ترکت بکم وپیم وتی تونی تنیا عشقگم ن ن وای خوریله نیه خیلی وقته رنگ حنای توچیه بسه جمع که برانه ی بیل باد باید عشق هاکوره دی عاشق کیه