2777
2789

دوست ندارم صرفا بخاطر اینکه چمدونم پر دیده میشه هزینه الکی کنم

وسایل خوب و واجب  که نیاز هر عروسیه و بگید لطفا چه مقداربگیرم 

مرسی عزیزای من

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نداشتم چمدون عقد 🫣🫣🤣🤣🤣و بعدش هم نخریدیم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

میشه برای خواهر منم دعا کنی زود ازدواج کنه؟🥲❤️

دم اذان7 اگر خدا دعامو مستجاب کنه حتما عزیزم🫠

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

من که توی چمدون نزاشتم روی میز ارایش و کشو ها چیدم 

ولی مهم ترین چیزایی که برای خرید عقد میگیرن لوازم ارایش و لباس زیر  برقی ها سشوار خیلی مهم اگر لازمت میشه اتو مو بابلیس اپلیدی هر کدوم لازمت هست ادکلن 

لباس و اینا هم میگیرن هر چی خودت فکر میکنی لازم 

ما چمدون مسافرتی هم گرفتیم

مگه وسیله تو چمدون هم میگیرن 😂😑

اره دیگ چمدون مگه خالی میشه گرفت

من نداشتم چمدون عقد 🫣🫣🤣🤣🤣و بعدش هم نخریدیم

عههه

لباس زیر سشوار عطر لباس خواب وسایل ارابشی

سشوار و اینا برای عروسی نیست؟

عههه

واللهه 🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!