بخاطر اخلاق افتضاح و دخالت نابجا باهاشون قطع ارتباط کردم ( قهر نیستم روابطمو محدود کردم) چند شب پیش صدا زیاد میومد خاهرشوهرم زنگ زد تنهام میترسم یا شما بیاد خونه ما یا ما بیایم خونتون .. رفته بود خونه همسایشون خلاصه ساعت ۱۲ رفتیم دنبالش سوار ماشین ک شد گفت چیزی خونه جا گذاشتم تا خونه بریم جلو درشون ک رسیدیم منصرف شد .. پسر سه سالم تا خونشونو دید همش بهونه میگرفت بریم خونه عمهههه .. بعد یهو خاهرشوهرم گفت الهی این اسرائیلی ها بمیرن ک ن میزارن تو بیای خونمون نه ما بیایم خونه داداشمون .. یهو دیدم خنده شوهرم خشکید بحثو عوض کرد من اون لحظه هیچی نگفتم تابلوعه ک با من بود ؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید میخواستم ببینم لیزر رولی میرفتین بالاخره جواب داد؟پوست مرغیتون از بین رفت؟
جلسه سوم رو رفتم ببین اونجوری ک بگم عالییییی هیچ مویی ندارم نیست اما خب من ازین جلسه تا بعدی دوبار شیوه میکنم راحت شدم یجورایی ..زیر بغل ک کلا کرکی شده اما ساق پا و بیکینی بعضی قسمتاش هنوز ضخیم در میان... در کل خوبه
من موهام ضخیمه میخوام پوستم دون دونش از بین بره میگفتم بعد میگن شاتی بهتره ولی درد و سوختگی دارهیعنی ...
منم بشدت موهام ضخیمه عین ریش آقایون 😐 ببین اگه هزینشو داری خب شاتی برو کندلا .. رولی هم درد داره مثلاً من بیکینی واقعا درد دارم دوستم ساق پا... سوختگیم بستگی به اپراتور داره ..لیزر با هر دو دستگاه اینجوریه ک هیچوقت بدون پشم نمیشی فقط موهارو کرکی میکنه و خیلی دیرتررررر در میان و اینجوری نیست ک با هفت هشت جلسه کلا از بین برن بعدش میری تو فاز شارژ دوماهه شش ماهه و یکساله ... بستگی به رویش موهاتون داره ..باید تا آخر عمر حداقل سالی یکبار و رفت ... من هزینه شاتی نداشتم رولی میرم .جوابدهی شاتی خیلی بهتره اما خب رولیم من راضیم
من فقط از سوختگی میترسم چون گفتن شاتی بدجور میسوزونه در حدی که همه پوستت لک میشه خب اینجور باشه باعث سرطان پوست میشه گفتم رولی برم که سوختگیش کمتره ولی دیرترم جواب میده دیگه