یه زمانی با عشق عمیقی که به یه اقا داشتم ، شناخته بودین منو تو نی نی سایت..
چندین سال اینجا کنارم بودین.. با حال بدم خیلیاتون اشک ریختین.. دلداریم دادین.. امیدوارم کردین..
باهاتون کلی درد دل کردم..
اخه برای اولین بار عمیقا عاشق شده بودم.. سخت بود به هم رسیدنمون و چند سال تلاش کردم رابطمو حفظش کنم.. حتی اسم کاربریمم تاریخ تولدای هردومون بود.. ۶۹.. ۷۸..
و بعد اون عشق عمیق باورش برام بی نهایت سخت و غیر قابل هضم بود که بهم خیانت شده..
روزها و ماه ها گذشت..
درگیر درس و دانشگاه شدم..
یکی دو نفر وارد زندگیم شدن که به تفاهم نرسیدیم و چون تفاوت داشتیم با هم تمومش کردیم..
اصلا نمیتونستم خودمو به یه عشق و ازدواج صرفا عاقلانه قانع کنم.. دلم عشق میخواست.. یه عشق عمیق..شایدم اشتباه از من بود که تو دنیای واقعی دنبال عشق رویایی بودم..
دانشجوی ارشد روانشناسی بودم.. تصمیم گرفتم بعد از اون شکست عاطفی عمیق رو خودم و درسم تمرکز کنم.. برا استخدامی خوندم و قبول شدم.. پایان ناممو هم دفاع کردم.. تو همون شهری که استخدام شدم با یه همکار آشنا شدم..
بسیار شبیه هم.. روحیات... شخصیت.. علایق.. شغل.. رشته تحصیلی... حتی سبک دوس داشتنمون.. تنها تفاوتمون مذهب و قومیت و زبونمونه.. من ترک و ایشون کرد.. که با توجه به اشتراکات قویمون این تفاوتمون به چشم نمیاد اصلا..
من ۲۶ سالمه و اون ۳۶
اومدم هم یه خبری از خودم بهتون بدم و بگم کجا وایسادم الان..
هم اینکه بهتون بگم زندگی پر از فراز و نشیبه.. شاید گاهی فکر کنی چون به خواستت نرسیدی دیگه ته خطی.. ولی ممکنه همون ته خط سرآغاز یه زندگی جدید برات باشه.. یه نقطه شروع خیلی خوب..
ما از اینده خبر نداریم.. اینجایی که الان من وایسادم سراسر پر از حس خوب و خوشبختیه..
هم شاغلم و هم عشق زندگیمو پیدا کردم.. هم همکاریم .. میخوایم برا زدن مطب هم اقدام کنیم دو تایی..
دقیقا همون عشقیه که انتظارشو داشتم..
از منی که عمیقا عاشق بودم یه زمانی اینو بشنوین.. عشق ممکنه بازم اتفاق بیفته.. برای من دوباره اتفاق افتاد..
خاطرات گذشته هم هیچ معنی ای برام ندارن.. کاملا از بین رفتن..
حالم خیلی خوبه و تابستون میخوایم ازدواج کنیم.. با همون شور و شوقی که یه زمانی داشتم.. چون یکی رو دارم که همیشه جواب مناسب داده به احساساتم.. و باهام مثل ملکه و با احترام برخورد کرده..
بنظرم خودتونو قانع نکنید و تا ادم خودتون رو پیدا نکردین به ازدواج فکر نکنین.. رو خودتون تمرکز کنین..
عشق و ازدواج وقتی قشنگن که پر از احساس همدلی و درک و احترام متقابل باشه.. تعهد و صداقت توش پر رنگ باشه..
اومدم بگم من الان راضی ترینم.. امیدوارم حال همتون خوب باشه عزیزای دل من ❤❤❤