2777
2789

یه زمانی با عشق عمیقی که به یه اقا داشتم ، شناخته بودین منو تو نی نی سایت..

چندین سال اینجا کنارم بودین.. با حال بدم خیلیاتون اشک ریختین.. دلداریم دادین.. امیدوارم کردین..

باهاتون کلی درد دل کردم..

اخه برای اولین بار عمیقا عاشق شده بودم.. سخت بود به هم رسیدنمون و چند سال تلاش کردم رابطمو حفظش کنم.. حتی اسم کاربریمم تاریخ تولدای هردومون بود.. ۶۹.. ۷۸..

و بعد اون عشق عمیق باورش برام بی نهایت سخت و غیر قابل هضم بود که بهم خیانت شده..

روزها و ماه ها گذشت..

درگیر درس و دانشگاه شدم..

یکی دو نفر وارد زندگیم شدن که به تفاهم نرسیدیم و چون تفاوت داشتیم با هم تمومش کردیم..
اصلا نمیتونستم خودمو به یه عشق و ازدواج صرفا عاقلانه قانع کنم.. دلم عشق میخواست.. یه عشق عمیق..شایدم اشتباه از من بود که تو دنیای واقعی دنبال عشق رویایی بودم..
دانشجوی ارشد روانشناسی بودم.. تصمیم گرفتم بعد از اون شکست عاطفی عمیق رو خودم و درسم تمرکز کنم.. برا استخدامی خوندم و قبول شدم‌.. پایان ناممو هم دفاع کردم.. تو همون شهری که استخدام شدم با یه همکار آشنا شدم..
بسیار شبیه هم.. روحیات‌‌‌... شخصیت.. علایق.. شغل.. رشته تحصیلی.‌.. حتی سبک دوس داشتنمون.. تنها تفاوتمون مذهب و قومیت و زبونمونه‌‌.. من ترک و ایشون کرد.. که با توجه به اشتراکات قویمون این تفاوتمون به چشم نمیاد اصلا‌.‌.
من ۲۶ سالمه و اون ۳۶
اومدم هم یه خبری از خودم بهتون بدم و بگم کجا وایسادم الان‌‌..
هم اینکه بهتون بگم زندگی پر از فراز و نشیبه.. شاید گاهی فکر کنی چون به خواستت نرسیدی دیگه ته خطی‌.. ولی ممکنه همون ته خط سرآغاز یه زندگی جدید برات باشه.. یه نقطه شروع خیلی خوب..
ما از اینده خبر نداریم.. اینجایی که الان من وایسادم سراسر پر از حس خوب و خوشبختیه‌..
هم شاغلم و هم عشق زندگیمو پیدا کردم.. هم همکاریم .. میخوایم برا زدن مطب هم اقدام کنیم دو تایی..
دقیقا همون عشقیه که انتظارشو داشتم..
از منی که عمیقا عاشق بودم یه زمانی اینو بشنوین.. عشق ممکنه بازم اتفاق بیفته.. برای من دوباره اتفاق افتاد..
خاطرات گذشته هم هیچ معنی ای برام ندارن‌.. کاملا از بین رفتن‌..
حالم خیلی خوبه و تابستون میخوایم ازدواج کنیم.. با همون شور و شوقی که یه زمانی داشتم‌.. چون یکی رو دارم که همیشه جواب مناسب داده به احساساتم.. و باهام مثل ملکه و با احترام برخورد کرده‌‌‌..
بنظرم خودتونو قانع نکنید و تا ادم خودتون رو پیدا نکردین به ازدواج فکر نکنین.. رو خودتون تمرکز کنین..
عشق و ازدواج وقتی قشنگن که پر از احساس همدلی و درک و احترام متقابل باشه.. تعهد و صداقت توش پر رنگ باشه..
اومدم بگم من الان راضی ترینم.. امیدوارم حال همتون خوب باشه عزیزای دل من ❤❤❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

خوشبخت و شاد باشید همیشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شمارو یادمههههههالان از اون آقا خبر دارین؟؟

اونم ازدواج کرده عزیزم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من خواننده خاموش بودم تاپیکاتو راجب رضا میخوندم

خوشحالم برات عزیزم

موفق باشی✌️

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

وای یادمه آره 😃😍چقدر خوشحال شدم برات تبریک میگم عزیزم

ممنون عزیزم.. یه زمانی انقدر شاکی بودم از عالم و ادم..

خبر نداشتم خدا یه تقدیر قشنگ تری رو برام رقم زده

خداروشکر 

خوشبخت باشی 

کسایی ک تجربه شو دارن میدونن 

ولی صدها بارم گفتبم هنوز ی نفر میاد میخاد خودشو بکشه ک ب عشقش نرسیده 

یا یکطرفه بوده 

نمیدونه ک بازم پیش میاد و خدا براش بهترمیخاد

وای چقد نیاز داشتم ب خوندن ی همچین چیزیانشاالله خوشبخت بشییین❤️با اجازه اسی یسوال بچا چرا تاپیکام من ...

ممنونم عزیز من همچنین 🧡

دورت بگردم حالت خوبه؟ 

الهی بهترین ها برات مقدر بشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من خواننده خاموش بودم تاپیکاتو راجب رضا میخوندمخوشحالم برات عزیزمموفق باشی✌️

ببخشید یه زمانی خیلی کلافتون کردم با رضا 🤦‍♀️

ممنونم مهربون