2777
2789

دختر من همش دوس داره بین منو باباش دعوا بندازه مثلا تا ببینه یکم باهم خوبیم فک میکنه دیگع پدرش کمتر دوسش داره  سریع حتی دروغ ب پدرش یع چیزی میگه ک با من دعوا کنه .با اینکه خیلی بهش محبت میکنه  فقط هم نسبت ب پدرش اینجوریه جاهای دیگ دروغ نمیگه مشاور میگه اقتضای سنشه ولی واقعا روانی شدم دیگ از دستش

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

عادیه 

زیاد بها ندید ب حرفش اون موقع 

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره همینه با پدرش رفیقه برای آینده اش خیلی خوبه و بدونید اگر پسر داشتید این حس همسرتون داشت ...

اخه دیگه دروغاش داره وحشتناک میشه چن روز پیش ب پدرش میگف مامان جایی میریم وقتی تو نیسی پشت سرت بهت فحش میده جلو بقیه 😐

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

والا دخترم یکسال نیمه ش

هروقت شوهرم بغلم کنه بوسم کنه یا روی دستش خواب باشم دخترم همچنین موهامو می‌کشه یا گریه می‌کنه که بیا و ببین

دیگه از بقیه چیزا خبر ندارم

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

والا دخترم یکسال نیمه شهروقت شوهرم بغلم کنه بوسم کنه یا روی دستش خواب باشم دخترم همچنین موهامو می‌کش ...

تازه اولشه .فقط بدون یه هوو برا خودت اوردی ولی هنوز خودت خبر نداری 🤣