رفتم یه جا قیمت گرفتم برای لیفت بینی با نخ میگن ۱۸ میلیون :))) خب من اگه ۱۸ میلیون داشتم که عمل میکردم،بنظرتون خیلی بالا نمیگه قیمتو؟یا واقعا همین حدوداس هزینش؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی کلا فیلر و نخ رو توصیه نمیکنم پولتو ریختی تو جوب بعدش باز باید به عمل فکر کردی
من فیلر زدم یه تایمی خوبه بعد دوباره بد میشه
همون پولاتو جمع کن برای عمل
عمل بینی جای خیلی ارزون نرو چون عمل حساسیه
۴۰ به بالا قیمت منطقی تریه
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
درسته واقعا،موافقم پول جمع کنم عمل کنم خیلی بهتره ولی واقعا گرونم هست عمل بینی🤦🏻♀️
اره ولی میارزه تا دوباره بخوای پول رو از صفر جمع کنی
یه مقدار دیر تر شه باز بهتره هیچی مثل عمل بینی خوب نیست
منم دیر پولام جمع شد ولی بعدش خیلی راضیم نه مثل فیلر و نخ که تاثیرشون کمه
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫