2777
2789
عنوان

بنظرتون قیمتش معقوله یا نه

88 بازدید | 20 پست

رفتم یه جا قیمت گرفتم برای لیفت بینی با نخ میگن ۱۸ میلیون :))) خب من اگه ۱۸ میلیون داشتم که عمل میکردم،بنظرتون خیلی بالا نمیگه قیمتو؟یا واقعا همین حدوداس هزینش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلر بینی رو یکی از دوستام واسه عید زد ۹ تومن خیلی هم قشنگ شده نخ رو نمیدونم ولی

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

فیلر درد نداره

ولی کلا فیلر و نخ رو توصیه نمیکنم پولتو ریختی تو جوب بعدش باز باید به عمل فکر کردی

من فیلر زدم یه تایمی خوبه بعد دوباره بد میشه

همون پولاتو جمع کن برای عمل

عمل بینی جای خیلی ارزون نرو چون عمل حساسیه

۴۰ به بالا قیمت منطقی تریه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

فیلر بینی رو اتفاقا تو فکرش بودم ولی شنیدم خیلییی درد داره

آره اینم میگفت درد داشت ولی به بعدش میارزه سرپایی بدون جراحی تغییر کرد

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

عزیزم من همسرم جراح بینی هستند فیلر بینی به شدت اشتباهه حتی بررگتر هم میکنه بینی رو

لیفت هم تاثیری نداره

اگه میتونی جراحی کن وگرنه پولتو‌حروم نکن

متوسط قیمت جراحی بینی هم از ۷۰ میلیون به بالاست 

۲۰ میلیون جای شک و تردید داره

فیلر درد ندارهولی کلا فیلر و نخ رو توصیه نمیکنم پولتو ریختی تو جوب بعدش باز باید به عمل فکر کردیمن ف ...

درسته واقعا،موافقم پول جمع کنم عمل کنم خیلی بهتره ولی واقعا گرونم هست عمل بینی🤦🏻‍♀️

یه جا هست تو تهران میگن با ۲۰ میلیون عمل میکنن.اونجا برم بهتر نیست؟خیلیم معروفن شنیدم

نه دماغت خراب نکننننن

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

عزیزم من همسرم جراح بینی هستند فیلر بینی به شدت اشتباهه حتی بررگتر هم میکنه بینی رولیفت هم تاثیری ند ...

مرسی عزیزم از راهنماییت،تلاشمو میکنم پولمو جمع کنم عمل کنم❤️✨️

درسته واقعا،موافقم پول جمع کنم عمل کنم خیلی بهتره ولی واقعا گرونم هست عمل بینی🤦🏻‍♀️

اره ولی می‌ارزه تا دوباره بخوای پول رو از صفر جمع کنی 

یه مقدار دیر تر شه باز بهتره هیچی مثل عمل بینی خوب نیست

منم دیر پولام جمع شد ولی بعدش خیلی راضیم نه مثل فیلر و نخ که تاثیرشون کمه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫