2777
2789

بهم بیشتر کمک کنیم.

به هم بیشتر محبت کنیم.

بیشتر گذشت کنیم.

بیشتر به فکر بقیه باشیم.

کمتر گله کنیم.

کمتر ایراد بگیریم.

کمتر توقع کنیم.

کمتر فکر مادیات باشیم.

گاهی آدم فکر میکنه، خیلی از اون چیزایی که روزی براشون خیلی دویده، ارزششو نداشته.

الان قدر خونواده، دوستان و  چیزای معنوی دیگه رو که دارم، بیشتر میدونم.

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

الان حمله میکنن بت که کاش ما همه چیزو بدیم آمریکا اون بشه رئیسمون ماهم وطن پرستیم ای جون به این وطن پرستان و میخوان تا ابد زندگی کنن درحالیکه خودشون میدونن زیاد زیاد عمر کنن با هزارتا درد و بیماری و پیری نهایت ۹۰ سال 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حمله میکنن بت که کاش ما همه چیزو بدیم آمریکا اون بشه رئیسمون ماهم وطن پرستیم ای جون به این وطن ...

درسته

حق با شماست.

زندگی به هر قیمتی هم ارزش نداره.

چقدر خوبه که ادم با عقل و تدبیر همینطور با عزت نفس و شرافتمندانه زندگی کنه

انقد وطنمو دوست دارم که حد نداره، ایرانم زود خوب شو

ایشالا خوب میشه

کشورمون بلاهای بدتر از این دو هم از سر گذرونده

باید صبور بود

توصیه های خوبیه فقط ازاونایی که هنوز در این حالت از کشته شدن ایرانیها توسط پلیدترین موجودات عالم خ ...

هیچ انسانی که انسانیت داره، نمیتونه از کشته شدن انسان بی گناه خوشحال باشه.

همه جاش خشگله جنوبش شمالش مرکز ش غرب و شرق. شانشاالله زود همه چی عالی شه

درسته

واقعا بهشته.

منم مطمئنم که روزهای خوب  حتی بهتر از گذشته،  بزودی میان.

دقیقا بیایید مهربون تر باشیم🩷چقدر خوب گفتید🩷انشاالله حال دل همه ی هموطن هام و همچنین شما خوب باشه� ...

احسنت بشما. 

ان شاءالله. 

ان شاءالله که روزهای خیلی بهتری در انتظار همه مردم کشورمون باشه