2777
2789
عنوان

مرگ🧐

168 بازدید | 4 پست

از روی تجربه:

یکی از دلایلی که برخی افراد مرگ رو انگار می کنند یا به دیگری ظلم می کنند شاید به این خاطر باشه که از مرگ یا حتی کلمه مرگ می ترسند اما

مرگ اصلأ ترس نداره👍

واقعاً حس خیلی قشنگی هست 

علی الخصوص اون لحظه ای که روح از زندان جسم و زمین آزاد میشه و حس سبکی داره 🥰😍

شاید برخی آدم ها با زجر خارج بشند 

یا کسانی که باید کارما پس بدند بعد از اون حس قشنگ سختی هاشون شروع بشه

اما خود مرگ اصلأ ترس نداره و حسش واقعا واقعا شیرین هست 

سفر روح هم دقیقاً شبیه مسافرت های خودمون هست 

اما با کلی تجربه های لذت بخش و هیجان انگیز....🤩

برای جسم هم شبیه یک خواب عمیق دلچسب بعد از کلی بی‌خوابی زجرآور هست 

پس خود مرگ برعکس اسم ترسناکش خیییلییییی شیرین هست....

اما قبل و بعدش میشه مثل جهنم و بهشت های این زندگی مون با این تفاوت که این جا راه برگشت از خطاها مون رو داریم

البته این رو نگفتم که خدای نکرده کسی به خودکشی فکر کنه 

این نوع مرگ شامل کسانی میشه که غیر از خودکشی می میرند و ما خودکشی بی زجر و درد نداریم....

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تجربه خودم از مرگ:

بعد از کلی کلنجار رفتن با عزراییل بالآخره تسلیم شدم که برم بعدش همون حس های لذت بخش و بعد هم گذر از آسمان ها ورود به دنیای غیر زمینی 

اولش که وارد اتاقکی شدم که فیلم تمام دوران های زندگی مون پخش می شد و بعد هم وارد خونه قدیمی شدم که همه ارواح خوب و بد جمع بودیم یکی جیغ می زد گربه می کرد یکی شادی می کرد یکی یکی دیگه رو تو آغوش گرفته بود....

بعد هم که من رو صدا زدند که وقت رفتنت نبست برگرد و پریدم و تو جسمم فرود اومدم و دقیقا مثل توی فیلم ها انگشت هام اول حس شد و تکون خورد و بعد هم چشم هام سریع بار شد و نمی دونم چند دقیقه مات یک نقطه و آسمون بودم و بعد دوباره گرفتم خوابیدم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

وای خدااا ایول چیزی که تو ذهن من بود😍😍😍

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ببخشید ها ولی یکم ماورائی هست عزیز

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎